SPRZEDAM BUTY ŚLUBNE (1) Sprzedam buty slubne, białe, wygodne, eleganckie rozmiar 36/37 firmy GERARD,... MT MELISA w Sobieszewie (1) Czy ktoś może był albo wyprawiał wesele w ośrodku Melisa w Sobieszewie?... Żaba BUKIET ŚLUBNY ( TRÓJMIASTO ) (1) czy ktoś z Was może polecić dobrą kwiaciarnie najlepiej w Gdyni gdzie zrobią... wiola
dzialki na uczniowskiej w brzeznie (1) witam !!! moze cos powiecie na temat sali w pod"zaspa" na uczniowskiej ??? davinci BURSZTYN LUB BARTAN (1) Czy ktoś może wyprawiał wesele w Sobieszewie w Bursztynie lub Bartanie Proszę... mola gdzie mogę kupić ładne but białe i dodatki do sukni (11) Czy ktoś z Was może polecić jakiś sklep czy salon gdzie jest do wyboru więcej... wiola Szukam wizażystki (6) Witam! Czy ktoś może zna dobrą wizażystkę z Gdyni lub okolic??? tehanu WELON (3) Szukam białego,długiego welonu z zakryciem na twarz z... Ana Manadżer Jelitkowo (12) Czy ktoś zna dokładne namiary na Menadżera w Jelitkowie? Jak tam wygląda... Aga SALA NA DZIAŁKACH W OLIWIE (5) MAM WIELKĄ PROŚBĘ, CZY MOŻECIE PODAĆ JAKIEŚ BLIŻSZE INFORMACJE NA TEMAT TEJ... GOSIK pierscionek zaręczynowy (4) Witam wszystkich, Czy ktos jest mi w stanie rozjasnić kwestię... ALA Czyje weselisko? (2) co? mężata Sprzedam Buty Ślubne (4) Sprzedam buty ślubne firmy GERARD białe, eleganckie, wygodne rozmiar 36/37 za... MT zaproszenia slubne (4) Witam serdecznie !!! Czy może wiecie , gdzie można kupić zaproszenia weselne... davinci SPRZEDAM WELON (5) Sprzedam welon biały, - Ania tel. 0608 632-504 Cena do uzgodnienia ,... ANNA Szukam fryzjerki,która przyjezdza do domu klientki. (1) Cześć. Poszukuję namiarów na fryzjerkę,która przyjedzie do mnie do domu i... justyna kupie buty ecru (1) chetnie kupie buty ecru, zgaszona biel skorzane np. firmy Doriani, lub... monika Ilość wódki i napojów na wesele (5) Czy ktoś wie jak wyliczyć ilość wódki, wina i napojów , soków , wody, w... Kamila przystrojenie samochodu (10) Witam!..jak w temacie...gdzie mozna wypozyczyc tanio jakies stroiki itp. na... Merlin Prosze o rade (9) prosze poleccie mi sprawdzonego dj, takiego aby grał fajną muzyczkę taką... justyna