ślub w USC w Gdansku - dawny Żak (6) Mam pytanie -czy ktos bral slub cywilny w dawnym Żaku? Czy warto tam zamawiac... Gosia Mirator - naiwność czy głupota (36) Witam. W tym roku brałem słub i przed wyborem operatora kamery (a że nie... reset Makijażystka i fryzjerka na 1 dzień Wielkanocy PILNE! (5) Poszukuję kogoś kto by mnie malował i uczesał przed ślubem, który mam na... Kamila
Co robić ? poradźcie (6) Jestem od roku zaręczony. W przyszłym miesiącu mam wziąć ślub. Matka... qwert sprawdzony fryzjer z dobrym gustem (8) szukam namiarów na dobry salon lub fryzjera w Gdańsku i okolicach z własna... andzia wieczór panieński (12) prosze o sprawdzone sposoby na wieczor panienski :) maja kurs tańca (5) Czy ktoś może mi polecić kurs tańca dla przyszłych nowożeńców? Najlepiej na... Wiola25 GDZIE WYPRAWIĆ WESELE (20) PROSZĘ DORADZCIE GDZIE WYPRAWIĆ WESELE NAJLEPIEJ ZA GDAŃSKIEM ALE NIE ZA... PATI rodzice (7) Jestem ciekawa co sądzicei na temat powiedzenia o zaręczynach Rodzicom. Jka... jodla gdzie najlepiej wesele (16) tak sie składa,ze zbyt czesto nie bywamy na weselach a na wiosne sami... andzia WYSTRÓJ KOŚCIOŁA NA CEREMONIĘ ŚLUBNĄ (19) Polecam wystrój kościoła, szpaler kwiatów przez cały kościół, ołtarz, brama... Grzegorz Szydło z Worka -& GEST. (4) Ta pani ,która podpisuje się nazwą Gest - To poprostu OSZUST !!!!!! Firma... Gest Art. Studio P R Z E P R A S Z A M Y (1) Wiecej nie bęziemy Pozdrowienia z Warszawy. Nasi górą. Sorki A ja nasz ślub (1) www.naszslub.pl Narzeczona Polecam vortal weseliska (1) Tam głupot nie piszą Narzeczony Ale bałagan (1) Z A Idźcie spać a nie mieszajcie (1) Tu są porządne tematy a nie jaja! Z Idzćie spać a nie mieszjacie (1) Tu są porządne tematy a nie jaja Z Później teraz nie mogę (1) ha Arek Arek zadźwoń do mnie (1) 0-603-123-435 Monika