co za idiota? (11) Co za idiota wpisuje odpowiedzi pod wszystkimi tematami o treści " ..." albo... grypin AGRO (5) od pewnego czasu rozglądamy sie za czyms niebanalnym i nie drogim na nasza... mka kupię szal (2) czy może któraś z was ma do sprzedania biały przezroczysty szal i rękawiczki... ania
Sprzedam suknię ślubną (1) Tydzień temu miałam weselę - suknia ma 1 miesiąc. Zdjęcie wysyłam e-mailem Monika Czarasz na Przymorzu (1) Czy ktoś miał wesele w Czardaszu? Jak tam jest z obsługą? Asia Oryginalny prezent (3) Oryginalny prezent Oryginalny prezent Kupię suknię ślubną (3) Kupię suknię ślubną w kolorze białym, z trenem, na ramiączkach lub jednym na... Magda Sprzedam buty ślubne (1) Czy może ktoś chce kupić buty ślubne białe eleganckie, wygodne, rozmiar 36 ,... MT gdzie wypożyczają buty? (6) Gdzie w trójmieście można wypożyczyc buty do ślubu? justyna Odradzam zamawianie zdjęć w USC w Sopocie!!! (4) Zamiast zlecić robienie zdjęć ślubnych tamtejszej pani fotograf poproście... żaba Zespół muzyczny na wesele ? (2) W świętam mam ślub, czy ktoś poleciłby mi dobry zespół muzyczny? Monika Szukam męża (1) Dobrego, bogatego, z mięśniami. Może być mało inteligiętny, byle bagaty. Zuzanna przeczytałem (3) do J.J przeczytałem zobaczyłem uwierzyłem. Jeden z imprezowników "u Waldka... apsik Obrączki jubiler (1) Gdzie najtaniej kupić obrączki? Pozdrawiam Marek. Marek P Uwaga złodzieje-skradziono wózek dziecięcy (2) Witam 3 lutego ok. 13 włamano się do zabudowy korytarza i skradziono wózek... Mariola Noc poślubna (1) Co się robi w noc poślubną ? Ania żabusia (4) Czy ktoś wie jak wyglądają wesela w restauracji Żabusia? Jak to wygląda cenowo? kinga Nauki przedslubne (5) Czy ktos wie gdzie udzielane są nauki w weekend, prosze o pomoc. ewa Samochód do ślubu (3) Gdzie znajdę fajną gablotę na przejazd? Wojtal czerwona suknia slubna (13) szukam odwaznych dziewczyn ktore zdecydowaly sie na pojscie do slubu w... abc