Studio fotograficzne "ŻAK"w Rumi (5) Czy ma ktoś może nr. telefonu do tego studia, lub jakiś kontakt. Interesuje... justyna Katedra Oliwska (2) Katedra Oliwska Katedra Oliwska rest.Polonia w Gdyni-PILNE! (2) witam..potrzebuje informacji na temat j.w...czy ktos tam robil przyjecie lub... Czarodziej
Katedra Oliwska (2) Katedra Oliwska Katedra Oliwjska zespol w kosciele czarodziej 2 28-10-2002 12:12 (2) zespol w kosciele czarodziej 2 28-10-2002 12:12 Odradzam zamawianie... zespol w kosciele czarodziej sala na przyjęcie weselne (2) Poszukuję sali na przyjęcie weselne - ok 80 osób, ale tylko samą salę bez... Klaudia Oryginalny prezent (9) Miałabym prośbę do wszystkich aby podzielili się ze mną swoimi... Ena wesele w "Niedźwiadku" we Wdzydzach (2) Mam prośbę - moi znajomi planują wesele w hotelu "Niedźwiadek" we Wdzydzach.... monia Katedra Oliwska (3) Katedra Oliwska ewa l Oryginalxny prezent (4) Oryginalny prezent Oryginalny prezent Gdzie wesele? (3) Poradzcie gdzie wyprawić wesele w Gdańsku lub w okolicach.ZaleZy mi aby było... Aga Oryginalny prezent (6) Oryginalny prezent gdzie sprawdzone, polecane miejsce na wesele? (5) Polećcie gdzie?Żukowo, Chwaszczyno, Rumia, odpada, może znacie inne miejsca... justyna zespol w kosciele (6) Witam....potrzebny namiar na jakis fajny mlodziezowy zespol do... czarodziej kiedy ślub (8) Kiedy ślub? Czy ktoś zna przepis na to, kiedy zdecydować się na małżeństwo?... duśka zespół na wesele (9) Czy ktoś może polecić naprawdę fajny zespół na wesele?:-) Żeby nie grał... Gosia Katedra Oliwska (11) Wszystkich ktorzy brali slub w Katedrze Oliwskiej poprosze o kontakt.... vibeke gdzie wesele? (6) Ech, sala ktora mialam na oku okazala sie niewypalem...czy ktos moze polecic... Gosia POLECAM (3) JA POLECAM HOTEL MURAT W REDZIE. MIAŁAM TAM SLUB W SIERPNIU REGO ROKU. BYŁO... monia slub z francuzem (2) moja kolezanka wychodzi za maz za francuza ale nie ma zielonego pojecia jak... iwka