buty jak buty

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Buty jak buty ale co wybrac uzywana suknia czy nowa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: buty jak buty

Mimo wszystko radze wypozyczyć bedzie o polowę taniej.
Samej udalo mi sie wypozyczyć nową sukienkę ktora dopiero miała wejść do wypożania . Ale żeby dostać coś ładnego trzeba chodzić już jakieś pół roku wcześniej i szybko rezerwować. Teraz nawet w wypożyczalniach mają ładne suknie (białe, czyste, zadbane) Jeśli kupisz nową sukienkę możesz jej już nie sprzedać. Pozdrawiam,, Ann

.

i

Proponuję kupić suknię używaną.
Ja znalazłam w Anonsach wspaniałą, na mnie wprost szytą suknię z salonu Elizabeth, za 1/3 ceny. Dodatkowo dostałam halkę, stroiki i dodatki, za które musiałabym płacić oddzielnie - w przypadku nowej sukienki.
Za wypożyczenie musisz zapłacić około 700zł + kaucję, a sukienkę musisz zwrócić i jeszcze na weselu się martwić, żeby nic się nie stało..
Ja mam nadzieję, że po ślubie znajdę jeszcze na moją kupca i troszkę mi się zwróci - a narazie stan sukni idealny, a i zainteresowanie nie małe. Pozdrawiam i życzę udanych łowów.
Mam spory dostęp do używanych sukni, więc w razie potrzeby proszę o kontakt: b.wilinska@wp.pl

Inne tematy z forum

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (215 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...