Weterynarz - Kiwi czy WetMedyk?

Wasze opinie/spostrzeżenia itp. Będę wdzięczna. b
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

AWET+ Osowa!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A cenowo jak wygląda (mogę prosić o przykład)? Dzięki :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwi!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też chodzę z psem do Kiwi. :P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zdecydowanie WetMedyk!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja korzystam z WetMedyk bo blisko. Wszystko w porządku. Miła atmosfera, w razie nagłej sytuacji szybko przyjmują. Ceny raczej przystępne, chociaż czasami 50-100 zł za zastrzyk/leczenie to tanio nie jest, ale porównania nie mam. Zostawiłem na 2 dni psa w hotelu, wydawał się zadowolony opieką i nie zauważyłem żeby wrócił z jakimiś chorobami. Mam w planach żeby go zostawić na kolejne parę dni na czas wyjazdu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Weterynarz - Kiwi czy WetMedyk?

Wetmedyk - bylismy raz z kotem raz z psem, za kazdym razem zla diagnoza. Na kiwi nie narzekam. Zadnego weta z zukowa nie polecam, awet rowniez tak sobie. Reasumujac, jak sie nie chce jezdzic do dobrych klinik w Metropolis, to polecam Kiwi
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Weterynarz - Kiwi czy WetMedyk?

Polecam KIWI. Pani Ola jest bardzo dokładna. Chodzę do niej z trzema psami i jestem zadowolona. Chciałabym żeby ludzki lekarz poświęcał tyle czasu na badanie ludzi co Pani Ola zwierzętom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (11 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???