Magda - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić PetCare Przychodnię Weterynaryjną, a w... Magda Marta Ś. - ocena (1) Polecam. Punktualny, spokojny, konkretny Pan doktor. Pomógł naszemu pieskowi... Marta Ś. juspit79@gmail.com - ocena (1) Brak słów na profesjonalizm tych lekarzy i podejście do zwierzaków juspit79@gmail.com
Aga Rucińska - ocena (1) Zawsze super, Pan doktor dojeżdża nawet na Stogi i jest bardzo cierpliwy. Aga Rucińska Mariola - ocena (1) Trafna diagnoza udana operacja usunięcia nowotworu u piętnastoletniego psa... Mariola Bożena - ocena (1) Najlepszy Wetyrynarz ️️z ogromna pasja leczy naszych pupili️polecam .Ogromne... Bożena MariaNowak - ocena (2) Od niedawna korzystam z tej kliniki i jjestem bardzo zadowolona !!! Polecam... MariaNowak Florencja - opinia (2) Kiedyś nasza ulubiona klinika, dziś niestety chyba tylko maszynka do... Florencja K. - ocena (2) Absolutnie nie polecam - poradnia nastawiona totalnie na zysk, a nie na pomoc... K. Agnieszka - ocena (2) Naciąganie na hospitalizację i stos niepotrzebnych badań, nie wykonano... Agnieszka JustynaD - ocena (2) Polecam z całego serca. Mój pies uwielbia przychodzić na wizyty. Pani doktor... JustynaD Zuza - ocena (1) Do Pani dr Marty udaliśmy się na konsultacje okulistyczną, Diagnoza została... Zuza Anka - ocena (1) Korzystam z tego gabinetu, tych lekarzy , Pania dr i Pana dr od bardzo,... Anka Dagmara Jacewicz - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani dr Beacie Skalskiej za profesjonalne leczenie... Dagmara Jacewicz Wiktoria - ocena (1) Pan doktor opiekuje się naszą Zuzanną już od kilku lat. Jest przemiłym i... Wiktoria Bozena M - ocena (1) Pani doktor Anna W szybko i sprawnie udzieliła pomocy mojemu mopsikowi Pomimo... Bozena M Sebastian - ocena (1) Weterynarz Szymon Moniuszko bezczelny lekarz,chamski, specyficzny. Wizyta u... Sebastian Teresa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty.Pani Weterynarz Katarzyna Średniawa-Boberek... Teresa Paweł - ocena (1) Polecam Panią Doktor !!! Serdeczne, ciepłe podejście do zwierząt zwieńczone... Paweł Katarzyna Bekisz - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Kamili, ma szeroką wiedzę specjalistyczną i nie... Katarzyna Bekisz