Kamila Człapa - ocena (1) Pani Kamila to profesjonalistka, która ma świetne podejście do zwierząt.... Kamila Człapa Ola - ocena (1) Umówienie wizyty to jakieś nieporozumienie.Pani Klaudia po drugiej stronie... Ola Maksymilian Dura - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla całego zespołu Kliniki Edina w Gdyni na Karwinach... Maksymilian Dura
Aleksandra - ocena (1) Mojego pieska użądlila osa. Objawy wstrząsowe a lekarz twierdził , że nic mu... Aleksandra Michał - ocena (1) Witam Długo się zbierałem żeby napisać i ocenić tą klinie Całkowicie... Michał Ania - ocena (1) Więcej empatii niż lekarze nasi. To weterynarz dzięki któremu moje psy żyją... Ania Ewa Bogucka - ocena (1) Za każdym razem, gdy przychodzę z moimi pupilami jestem bardzo zadowolona,... Ewa Bogucka Magda - ocena (1) Mój pies wrocil z dalekiej podróży... Ogromne podziękowania dla lekarzy i... Magda zadowolony właściel zwierzaka - ocena (1) Super ludzie widać ,że kochają to co robią a i ceny bardzo przystępne.:) zadowolony właściel zwierzaka Karol - ocena (1) Polecam Panią Aleksandrę . Profesjonalne , miłe podejscie do zajęczaków.... Karol Wiktor - ocena (1) Wybraliśmy tą przychodnie, bo ma bardzo dobre opinie. Wyszedłem stamtąd... Wiktor Marta - ocena (1) Niestety ale ta klinika od co najmniej 20-30 lat nie zmieniła podejścia ani... Marta Magda - ocena (1) Mimo umówionej wizyty na konkretną godzinę, ponad 1,5 h oczekiwania. A... Magda henryka - ocena (1) Jeszcze nie mam wyrobionej opinii. Byłam z kotm u dermatologa,umówienie się... henryka Ewa - ocena (1) Najlepsza obsługa! Pan doktor przyjechał w majówkowy długi weekend i pomógł... Ewa Gosia - ocena (1) Przecudowni weterynarze! szczególnie pan Piotr i Tomasz! Ocalili mojego psa... Gosia Ania - ocena (1) Skoro się Pani spóźniła po operacji zbiór kota to teraz trzeba czekać. Pani z... Ania Agata - ocena (1) Niby nic wielkiego: kupiłam dziś tabletki na odrobaczanie dla mojego kota;... Agata Jagoda - ocena (1) Profesjonalnie i z sercem Jagoda Katarzyna - ocena (1) profesjonalni weterynarze z doskonałym podejściem do pacjentów. Wszystkie... Katarzyna