Ggrafi - ocena (1) Pełna profeska . Jesteśmy znowu zadowoleni . Nasz kot też:) Jestem pod... Ggrafi jumbo - ocena (1) Niestety moje wrażenie nie jest pozytywne. Przeciąganie agonii psa, zalecane... jumbo Goskn - ocena (1) Bardzo dziękuję lekarzowi który w nocy z 21/22.11 miał dyżur. Mimo ze była to... Goskn
Anna Kozikowska - ocena (1) Serdeczne podziękowania od całej naszej rodziny dla Pana Piotra Panka z... Anna Kozikowska Baron - ocena (1) Zdecydowanie najlepsza klinika weterynaryjna w trójmieście, zwiedziliśmy... Baron Jacek - ocena (1) Nowa pani technik zajmuje się porządkami w gabinetach kiedy ludzie czekają na... Jacek Joanka D-m - ocena (1) Najlepsi na świecie! Joanka D-m Dominik - ocena (1) Od ponad dziesięciu lat jestem ich klientem i nigdy nie przestaną mnie... Dominik Elżbieta Doszczak - ocena (1) Wspaniały jest doktor Adam Sobotka , niesamowite podejście do zwierząt,... Elżbieta Doszczak Karolina R. - ocena (1) Pani Doktor to najlepszy weterynarz, z jakim mieliśmy styczność. Jest bardzo... Karolina R. Zuza Strzelczyk - ocena (1) Polecam lecznicę, fajni i kompetentni lekarze. Czasami trafi się ktoś ,mniej... Zuza Strzelczyk D. Modzelewska - ocena (1) W drugiej dobie po zabiegu dostałam informację że nasz kot Borysio może wyjść... D. Modzelewska Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam pana Pawła Makowskiego jako weterynarza. Spokojny, rzeczowy,... Katarzyna Arass - ocena (1) Opieka, diagnostyka na wysokim Poziomie. Jednak nabijanie kasy na jeszcze... Arass Jolanta - ocena (1) Uważam że to weterynarze z sercem ,super podejście do psów jak np mój terier,... Jolanta wd - ocena (1) W Pruszczu Gdańskim to z pewnością najlepszy gabinet weterynaryjny, a byłam... wd R. - ocena (1) Kocurek miał usuwane zęby, okazało się że szef z usuniętego kła nie utrzymał... R. ewa - ocena (1) Najlepszy pan doktor od piesków jakiego znałam, ma wielkie serce do zwierząt... ewa Anna - ocena (1) Przychodnia godna polecenia, pełne oddanie lekarzy, profesjonalne podejście... Anna Magda - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić PetCare Przychodnię Weterynaryjną, a w... Magda