Anita - ocena (1) Od prawie roku mam króliczka ...i szukałam weterynarza..nawet nie wiedziałam... Anita Kot z Gdańska - ocena (1) Kotka z niedrożnym pęcherzem 24h bez sikania. Leczenie nieskuteczne (wykonano... Kot z Gdańska ws - ocena (1) Znam przychodnię od początku jej działalności i nie mogłem narzekać, bo nie... ws
Malina - ocena (1) Świetna obsługa, zwłaszcza lękliwych psów. Pełen profesjonalizm i dużo badań... Malina Aga - ocena (1) Przychodnia ma swoje plusy i minusy. Plusem są godziny otwarcia, 7 dni w... Aga Amelia - ocena (1) Nie polecam, nigdy więcej Amelia Teresa - ocena (1) Super lekarz nawet w wigilię pomógł naszemu pupilowi Dziękuję bardzo Teresa Agnieszka - ocena (2) Dziękuję Pani Doktor Hannie za ratowanie kotka i cierpliwość do dłuższego... Agnieszka Zadowolony - ocena (1) Profesjonaliści z wielkim sercem do zwierząt! Zadowolony Magda - ocena (1) Dr Paweł bardzo szczegółowo słucha i bada każdego zwierzaka. Uratował nam psa... Magda Dorota D. - ocena (1) Jeśli ktoś dał 1 gwiazdkę to chcę wierzyć że omsknął mu się palec i dajcie mi... Dorota D. Natalia - ocena (1) Nie polecam. Odebrałam pieska w gorszym stanie niż przywiozłam, nie mówiąc... Natalia Joanna - ocena (1) Pies rasy york shire 12 letnia sunia Figa została dobrze zdiagnozowana przez... Joanna Zora - ocena (1) Z całego serca polecamy tych cudownych ludzi ️ jesteśmy od lat Zora Aleksandra - ocena (2) Super,miło,czysto fajnie Aleksandra Alicja - ocena (1) Pragnę podziękować za opiekę i leczenie mojego przyjaciela Miśka. Weterynarz... Alicja Rocky - ocena (1) W zeszłym tygodniu w niedzielę trafiliśmy z naszym psem do tej kliniki który... Rocky Robert - ocena (1) Każdemu polecam ten gabinet. Lekarze z wiedzą, doświadczeniem i podejściem do... Robert Iza - ocena (1) Profesjonalny, empatyczny, lekarz z sercem. Kolejki są tego potwierdzeniem.... Iza urszulaoffert@yahoo.com - ocena (1) Wspaniali weterynarze - pełen profesjonalizm, zaangażowanie i prawdziwa... urszulaoffert@yahoo.com