Zuza Strzelczyk - ocena (1) Polecam lecznicę, fajni i kompetentni lekarze. Czasami trafi się ktoś ,mniej... Zuza Strzelczyk D. Modzelewska - ocena (1) W drugiej dobie po zabiegu dostałam informację że nasz kot Borysio może wyjść... D. Modzelewska Katarzyna - ocena (1) Bardzo polecam pana Pawła Makowskiego jako weterynarza. Spokojny, rzeczowy,... Katarzyna
Arass - ocena (1) Opieka, diagnostyka na wysokim Poziomie. Jednak nabijanie kasy na jeszcze... Arass Jolanta - ocena (1) Uważam że to weterynarze z sercem ,super podejście do psów jak np mój terier,... Jolanta wd - ocena (1) W Pruszczu Gdańskim to z pewnością najlepszy gabinet weterynaryjny, a byłam... wd R. - ocena (1) Kocurek miał usuwane zęby, okazało się że szef z usuniętego kła nie utrzymał... R. ewa - ocena (1) Najlepszy pan doktor od piesków jakiego znałam, ma wielkie serce do zwierząt... ewa Anna - ocena (1) Przychodnia godna polecenia, pełne oddanie lekarzy, profesjonalne podejście... Anna Magda - ocena (1) Chciałbym serdecznie polecić PetCare Przychodnię Weterynaryjną, a w... Magda Marta Ś. - ocena (1) Polecam. Punktualny, spokojny, konkretny Pan doktor. Pomógł naszemu pieskowi... Marta Ś. juspit79@gmail.com - ocena (1) Brak słów na profesjonalizm tych lekarzy i podejście do zwierzaków juspit79@gmail.com Aga Rucińska - ocena (1) Zawsze super, Pan doktor dojeżdża nawet na Stogi i jest bardzo cierpliwy. Aga Rucińska Mariola - ocena (1) Trafna diagnoza udana operacja usunięcia nowotworu u piętnastoletniego psa... Mariola Bożena - ocena (1) Najlepszy Wetyrynarz ️️z ogromna pasja leczy naszych pupili️polecam .Ogromne... Bożena MariaNowak - ocena (2) Od niedawna korzystam z tej kliniki i jjestem bardzo zadowolona !!! Polecam... MariaNowak Florencja - opinia (2) Kiedyś nasza ulubiona klinika, dziś niestety chyba tylko maszynka do... Florencja K. - ocena (2) Absolutnie nie polecam - poradnia nastawiona totalnie na zysk, a nie na pomoc... K. Agnieszka - ocena (2) Naciąganie na hospitalizację i stos niepotrzebnych badań, nie wykonano... Agnieszka JustynaD - ocena (2) Polecam z całego serca. Mój pies uwielbia przychodzić na wizyty. Pani doktor... JustynaD