Andrzej i Aleksandra Jaszkowscy - ocena (1) Pani dr Iwona operowała naszą Lunkę, pełen profesjonalizm, super miła... Andrzej i Aleksandra Jaszkowscy Emi - ocena (1) Omijać!!!!!!!! Nie polecam !!!! Tylko kasa kasa kasa brak empatii !!... Emi Cala - ocena (1) Pani Sylwia jest weterynarzem z powołania. Jest prawdziwym zwierzolubem, ma... Cala
r - opinia (2) Czy ktoś wie co stało się z FriendlyVet? Zamknęli się z dnia na dzień. r Dee - ocena (1) Co do samych usług nie mam zastrzeżeń, do zwierząt podchodzą z miłością i... Dee Anna - ocena (1) Dr Zalewski oraz Dr Marta to lekarze z powołania serca i duszy, i to w... Anna Natalia - opinia (1) Świetni fachowcy , uratowali mojego psiaka! Operacja w pełni się udała psiak... Natalia Magda - opinia (1) Najlepszy klinika z super zespolem, dr Bandura uratował mi psa od śmierci już... Magda A - opinia (1) Fachowa i troskliwa opieka lekarzy oraz przyjazna atmosfera sprawiają, że... A Mimi - opinia (1) najlepsi, chodzę tam z moimi pieskami od chyba 30 lat, Mimi Piotr - opinia (1) Profesjonalizm i doświadczenie w każdym calu. Piotr Andrzej - opinia (1) Mam psa Bolka boksera.Ugryzł go wilk (owczarek niemiecki), w ten sposób że... Andrzej Bozena Kuropatwa - opinia (1) Bardzo bardzo dobry lekarz przecudny człowiek Pani dr ma ogromne serce do... Bozena Kuropatwa Sebastian - opinia (1) Weterynarz z powołania. Dają radę z trudnymi przypadkami. Podejście do... Sebastian Wojciech Widzicki - opinia (1) Przyjechaliśmy do kliniki w nocy z psem z podejrzeniem zablokowania jelit... Wojciech Widzicki Maciej - opinia (1) Jedyny lekarz do którego pies lubi iść. Nie wiem co w sobie ma, ale zwierzaki... Maciej Ewa - opinia (1) super podejście do zwierząt, super sprzęt, ceny przystępne, jest też szpital... Ewa Maja - opinia (1) klinika może i tak, bo przychodząc z pieskiem lekarz proponuje najlepiej... Maja Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Bardzo sympatyczna atmosfera. Polecam. Joanna Marta - opinia (1) Trafiliśmy dzisiaj z naszym młodym pupilem po zjedzeniu 30 pestek czereśni,... Marta