Marta - ocena (1) Niestety ale ta klinika od co najmniej 20-30 lat nie zmieniła podejścia ani... Marta Magda - ocena (1) Mimo umówionej wizyty na konkretną godzinę, ponad 1,5 h oczekiwania. A... Magda henryka - ocena (1) Jeszcze nie mam wyrobionej opinii. Byłam z kotm u dermatologa,umówienie się... henryka
Ewa - ocena (1) Najlepsza obsługa! Pan doktor przyjechał w majówkowy długi weekend i pomógł... Ewa Gosia - ocena (1) Przecudowni weterynarze! szczególnie pan Piotr i Tomasz! Ocalili mojego psa... Gosia Ania - ocena (1) Skoro się Pani spóźniła po operacji zbiór kota to teraz trzeba czekać. Pani z... Ania Agata - ocena (1) Niby nic wielkiego: kupiłam dziś tabletki na odrobaczanie dla mojego kota;... Agata Jagoda - ocena (1) Profesjonalnie i z sercem Jagoda Katarzyna - ocena (1) profesjonalni weterynarze z doskonałym podejściem do pacjentów. Wszystkie... Katarzyna Piotr - ocena (1) Doceniam ich za elastyczność i za pomoc jaką dają naszym pupilom. Piotr Ania - ocena (1) Pan doktor, wspaniały lekarz, cudownie opiekował się naszym Pafnucym przez 20... Ania Ewa i Dyzio - ocena (1) Wspaniali ludzie pełen profesjonalizm. Polecam całym sercem. Ewa i Dyzio Sylwia - ocena (1) Bardzo fachowa i serdeczna opieka.. Sylwia Pawel - ocena (1) Profesjonalna pomoc miła i i przyjazna atmosfera Pawel Bożena - ocena (1) W sobotę wielkanocną moja suka miała w przychodni zszytą rankę pomiędzy... Bożena Em - ocena (1) Wspaniałe miejsce, kompleksowe leczenie. Em Dawid - ocena (1) Nigdy więcej ! O mały włos nie straciłbym mojego psa przez ich brak... Dawid Dawid - ocena (1) Mój 14 letni owczarek niemiecki nie dożyłby do takiego wieku gdyby nie Ci... Dawid Piotr - ocena (1) super specjaliści, Piotr K - ocena (1) Super przychodnia. Bardzo pomocni Pan i Pani doktor. Czesto jest kolejka ale... K