Zuza - ocena (1) Do Pani dr Marty udaliśmy się na konsultacje okulistyczną, Diagnoza została... Zuza Anka - ocena (1) Korzystam z tego gabinetu, tych lekarzy , Pania dr i Pana dr od bardzo,... Anka Dagmara Jacewicz - ocena (1) Serdecznie dziękujemy Pani dr Beacie Skalskiej za profesjonalne leczenie... Dagmara Jacewicz
Wiktoria - ocena (1) Pan doktor opiekuje się naszą Zuzanną już od kilku lat. Jest przemiłym i... Wiktoria Bozena M - ocena (1) Pani doktor Anna W szybko i sprawnie udzieliła pomocy mojemu mopsikowi Pomimo... Bozena M Sebastian - ocena (1) Weterynarz Szymon Moniuszko bezczelny lekarz,chamski, specyficzny. Wizyta u... Sebastian Teresa - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty.Pani Weterynarz Katarzyna Średniawa-Boberek... Teresa Paweł - ocena (1) Polecam Panią Doktor !!! Serdeczne, ciepłe podejście do zwierząt zwieńczone... Paweł Katarzyna Bekisz - ocena (1) Bardzo polecam usługi Pani Kamili, ma szeroką wiedzę specjalistyczną i nie... Katarzyna Bekisz Kamila Człapa - ocena (1) Pani Kamila to profesjonalistka, która ma świetne podejście do zwierząt.... Kamila Człapa Ola - ocena (1) Umówienie wizyty to jakieś nieporozumienie.Pani Klaudia po drugiej stronie... Ola Maksymilian Dura - ocena (1) Serdeczne podziękowania dla całego zespołu Kliniki Edina w Gdyni na Karwinach... Maksymilian Dura Aleksandra - ocena (1) Mojego pieska użądlila osa. Objawy wstrząsowe a lekarz twierdził , że nic mu... Aleksandra Michał - ocena (1) Witam Długo się zbierałem żeby napisać i ocenić tą klinie Całkowicie... Michał Ania - ocena (1) Więcej empatii niż lekarze nasi. To weterynarz dzięki któremu moje psy żyją... Ania Ewa Bogucka - ocena (1) Za każdym razem, gdy przychodzę z moimi pupilami jestem bardzo zadowolona,... Ewa Bogucka Magda - ocena (1) Mój pies wrocil z dalekiej podróży... Ogromne podziękowania dla lekarzy i... Magda zadowolony właściel zwierzaka - ocena (1) Super ludzie widać ,że kochają to co robią a i ceny bardzo przystępne.:) zadowolony właściel zwierzaka Karol - ocena (1) Polecam Panią Aleksandrę . Profesjonalne , miłe podejscie do zajęczaków.... Karol Wiktor - ocena (1) Wybraliśmy tą przychodnie, bo ma bardzo dobre opinie. Wyszedłem stamtąd... Wiktor