Magdalena - ocena (1) Profesjonaliści, lekarze z powołaniem, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta... Magdalena Grażyna - ocena (1) Mega fachowi weterynarze. Zawsze mili, rzeczowi a przy tym bardzo konkretni i... Grażyna Karolina - ocena (1) Bardzo dziękujemy za wspaniałą opiekę wszystkim specjalistom kliniki a w... Karolina
Zenek - ocena (1) Byłem z psem 50 kg, panie sobie zręcznie poradziły z wielkoludem, pies... Zenek Stas - ocena (1) Zrobilam wycene,okazalo sie drozej na 400 zl!!!Brakuje kompetencji.Klient nie... Stas Magda - ocena (1) Polecam tą przychodnię dla zwierząt. Pani Doktor wraz z Panią Agnieszką nigdy... Magda urszula - ocena (1) Długo się czeka w kolejce, ale naprawdę warto bo to weterynarz z pasją, a... urszula Krystian - ocena (2) Przyjeżdżam tu z moim pupilem od kilku lat i zawsze byłem zachwycony jakością... Krystian Aga - ocena (2) To były bardzo trudne chwile dla mnei i syna a jednak personel kliniki stanął... Aga Ola - ocena (2) Trójmiejska Klinika Weterynaryjna to oaza pomocy dla zwierząt. Ich zespół... Ola JO - ocena (1) Super opiekai podejscie do zwierzat z sercem .Felus nasz kochany️ jamniczek... JO Joanna Kreja Wójcikiewicz - ocena (1) Najlepszy Lekarz w Trójmieście! Od paru lat korzystam z usług Pana Doktora... Joanna Kreja Wójcikiewicz Anna H. - ocena (1) Chciałam serdecznie podziękować Panu Doktorowi Grzegorzowi Szpilczyńskiemu za... Anna H. Anna - ocena (1) omijać szerokim łukiem!!! Ostrzegam, że osoba która miała dyżur w gabinecie (... Anna Herakut - ocena (2) Mój pies potrzebował badań całkowity koszt w animal gardwn wyniósił 310... Herakut Magda - ocena (1) Świetna diagnostyka, Lek. wet. Marta Michalska wspaniałe zajmuje się zębami... Magda Joanna - ocena (1) Niestety dzisiaj już nie było miło... Gabinet i poczekalnia puste,pani w... Joanna Darek - ocena (1) Wspaniały weterynarz Darek Natallia - ocena (1) Przeprowadzono badania krwi i moczu kota. Z nieznanych powodów testy były... Natallia Manka - ocena (1) Super kontakt, obsluga, troska, empatia. Manka