Ania - ocena (1) Pan doktor, wspaniały lekarz, cudownie opiekował się naszym Pafnucym przez 20... Ania Ewa i Dyzio - ocena (1) Wspaniali ludzie pełen profesjonalizm. Polecam całym sercem. Ewa i Dyzio Sylwia - ocena (1) Bardzo fachowa i serdeczna opieka.. Sylwia
Pawel - ocena (1) Profesjonalna pomoc miła i i przyjazna atmosfera Pawel Bożena - ocena (1) W sobotę wielkanocną moja suka miała w przychodni zszytą rankę pomiędzy... Bożena Em - ocena (1) Wspaniałe miejsce, kompleksowe leczenie. Em Dawid - ocena (1) Nigdy więcej ! O mały włos nie straciłbym mojego psa przez ich brak... Dawid Dawid - ocena (1) Mój 14 letni owczarek niemiecki nie dożyłby do takiego wieku gdyby nie Ci... Dawid Piotr - ocena (1) super specjaliści, Piotr K - ocena (1) Super przychodnia. Bardzo pomocni Pan i Pani doktor. Czesto jest kolejka ale... K ANNA - ocena (1) Byliśmy u Pani doktor dwa razy z naszą Tosią i dwa razy Tosia wyszła z... ANNA Iga - ocena (1) Znieczulica i brak profesjonalizmu . Iga Weterynarz - ocena (1) Najlepsze laboratorium w Trójmieście Weterynarz Joanna - ocena (1) Przemiły lekarz pełen profesjonalizmu. Polecam w 100% Joanna Wierny klient - ocena (1) Świetna ekipa lekarzy,profesjonalni,empatyczni, ze wspaniałym podejściem do... Wierny klient Janusz - ocena (1) Przyszedłem odebrać kotkę po sterylizacji,byłem o godz.9 ,pani która... Janusz Karolina - ocena (2) Mój pies jest leczony w klinice od początku. Niestety zatrudnienie pani na... Karolina Izabela - ocena (2) Kochanie 4stycznia mieliśmy operację więzadła pieska Arashi,strasznie baliśmy... Izabela Andrzej Baran - ocena (2) Witam byliśmy tam z Miką kilka razy aż do ostatniego dnia 7 stycznia dnia w... Andrzej Baran Anita - ocena (1) Od prawie roku mam króliczka ...i szukałam weterynarza..nawet nie wiedziałam... Anita