Grzegorz - opinia (1) Słowa wdzięczności dla Panów Adama i Pawła Makowskich lekarzy z gabinetu... Grzegorz Liliana Berdys - opinia (1) trafiłam do naprawdę wspaniałej przychodni weterynaryjnej, A korzystałam już... Liliana Berdys Klient - opinia (1) Malutka lecznica na tyłach kompleksu handlowo-usługowego. Niewygodne dojście.... Klient
Patryk - opinia (1) zostaniecie z butelkami " To ja się pytam co to za podejście? Lekarz powinien... Patryk Magdalena - opinia (1) Pani Maria. Lekarz z powołania. Pani bardzo emtapytczna, miła kotkiem z... Magdalena Ania.R - opinia (1) Lekarz na 6+ . Odratowal moja kotkę! Wielka empatia zarowno do człowieka jak... Ania.R JPer - opinia (1) Niedawno odeszła nasza 17-letnia kotka. Dzięki wsparciu, jakie otrzymała w... JPer Wirwicka@gmail.com - opinia (1) Najlepszy gabinet w Gdańsku...najlepszy sprzęt, a najważniejsze genialni... Wirwicka@gmail.com Inkognitos - opinia (1) Miejsce z sercem dla zwierzat! Inkognitos Adam H - opinia (1) Ceny inne przed i po wyjsciu z gabinetu! Szczepienie przeciw wsciekliznie wg... Adam H Brex - opinia (1) Bardzo profesjonalni lekarze weterynarii. Przystępne ceny, nowoczesne metody... Brex Ik - opinia (1) Pracownicy bardzo mili i uprzejmi, w swoją pracę wkładają całe swoje serce.... Ik Rysiek - opinia (1) Od dawna korzystam z ich usług, bo po kilku nietrafionych, to jest miejsce... Rysiek Mikolaj - opinia (1) Bardzo miła pani doktor zna się na rzeczy i fajnie tłumaczy dany przypadek a... Mikolaj Darios80 - opinia (1) Masakra...wizyta umówiona na konkretną godzinę - na miejscu trzeba było... Darios80 Michał - opinia (1) Tu nie ma co komentować... po prostu mi przykro. Michał Kociak z dachu - opinia (1) Ogólnie OK, Bardzo popularny i lubiany gabinet, a w związku z tym bardzo... Kociak z dachu Grzesiek - opinia (1) Doceniam to miejsce na + wspaniała opieka + lekarz poświęca bardzo dużo czasu... Grzesiek małgorzata - opinia (1) weterynarz z sercem dla zwierząt. bardzo polecam małgorzata Anna - opinia (1) Wspaniali lekarze. Nigdy się nie poddają Anna