Piotr - ocena (1) super specjaliści, Piotr K - ocena (1) Super przychodnia. Bardzo pomocni Pan i Pani doktor. Czesto jest kolejka ale... K ANNA - ocena (1) Byliśmy u Pani doktor dwa razy z naszą Tosią i dwa razy Tosia wyszła z... ANNA
Iga - ocena (1) Znieczulica i brak profesjonalizmu . Iga Weterynarz - ocena (1) Najlepsze laboratorium w Trójmieście Weterynarz Joanna - ocena (1) Przemiły lekarz pełen profesjonalizmu. Polecam w 100% Joanna Wierny klient - ocena (1) Świetna ekipa lekarzy,profesjonalni,empatyczni, ze wspaniałym podejściem do... Wierny klient Janusz - ocena (1) Przyszedłem odebrać kotkę po sterylizacji,byłem o godz.9 ,pani która... Janusz Karolina - ocena (2) Mój pies jest leczony w klinice od początku. Niestety zatrudnienie pani na... Karolina Izabela - ocena (2) Kochanie 4stycznia mieliśmy operację więzadła pieska Arashi,strasznie baliśmy... Izabela Andrzej Baran - ocena (2) Witam byliśmy tam z Miką kilka razy aż do ostatniego dnia 7 stycznia dnia w... Andrzej Baran Anita - ocena (1) Od prawie roku mam króliczka ...i szukałam weterynarza..nawet nie wiedziałam... Anita Kot z Gdańska - ocena (1) Kotka z niedrożnym pęcherzem 24h bez sikania. Leczenie nieskuteczne (wykonano... Kot z Gdańska ws - ocena (1) Znam przychodnię od początku jej działalności i nie mogłem narzekać, bo nie... ws Malina - ocena (1) Świetna obsługa, zwłaszcza lękliwych psów. Pełen profesjonalizm i dużo badań... Malina Aga - ocena (1) Przychodnia ma swoje plusy i minusy. Plusem są godziny otwarcia, 7 dni w... Aga Amelia - ocena (1) Nie polecam, nigdy więcej Amelia Teresa - ocena (1) Super lekarz nawet w wigilię pomógł naszemu pupilowi Dziękuję bardzo Teresa Agnieszka - ocena (2) Dziękuję Pani Doktor Hannie za ratowanie kotka i cierpliwość do dłuższego... Agnieszka Zadowolony - ocena (1) Profesjonaliści z wielkim sercem do zwierząt! Zadowolony