Wicked - opinia (1) Byliśmy z naszym pieskiem w grudniu 2021 r. Była to sobota, nasz weterynarz... Wicked Beata - opinia (1) Bardzo dobry lekarz, z doświadczeniem i dobrym podejściem do zwierząt. Beata Mariusz - opinia (1) Zdecydowanie polecam! Mój kot miał problemy ze stawami kolanowymi w obu... Mariusz
Kama - opinia (1) Niestety nasz piesek odszedł. Zła diagnoza. Brak właściwego leczenia na... Kama Miruś(Daisy) - opinia (1) Nigdy w życiu nie spotkałem tak ciepłej i miłej doktor jaką jest Pani... Miruś(Daisy) Ramona - opinia (1) Najlepsze miejsce na mapie Gdanska dla moich królików:) Ramona Basia - opinia (1) Bardzo polecam . Lekarze z ogromnym zaangazowaniem do zwierzat. Walka o... Basia Luna - opinia (1) Doceniam wiedzę Pani Weterynarz, jej empatię w stosunku do zwierząt i... Luna Ewa Zielińska - opinia (1) Zdecydowanie polecam. W nagłych sytuacjach działają szybko i profesjonalnie.... Ewa Zielińska Magdalena Michalak - opinia (1) Wspaniała klinika, umiejętności lekarzy i ich podejście doskonałe. Brawo. Magdalena Michalak Anna Byczuk - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam, za niestety nieudaną próbę ratowania życia mojego... Anna Byczuk Zuzanna - opinia (1) Z przychodni korzystam już kilka lat. Trafiłam tam szukając najlepszego... Zuzanna Grażyna Rebell - opinia (1) Od kilku lat Besso jest pod opieką doktor Anny Szwakopf-Dziedzińskiej i... Grażyna Rebell A - opinia (5) W listopadzie byłam z moim kotem na kontroli.W zaleceniach otrzymałam... A Daria - opinia (1) Absolutnie odradzam "leczenie" zwierząt w tym miejscu. Porażający brak... Daria Lora - opinia (1) Koleżanka poleciła mi tych weterynarzy. Od 5 lat jeżdżę z psem z Osowy,... Lora Malgorzata Kiersznik - opinia (1) Wszystkie moje zwierzęta były pacjentami doktora.Bogate doświadczenie,... Malgorzata Kiersznik królik Bunny - opinia (1) Pani dogtor jest przemiła i dysponuje ogromną wiedzą. Widać pasję do opieki... królik Bunny Monika Jaskulska - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa, miłe panie weterynarz z cudownym podejściem do... Monika Jaskulska Kasia - opinia (1) Pani doktor pełna empatii, kompetentna i cierpliwa. Na pytania chętnie... Kasia