Adam - opinia (1) Spotkanie na PupiLove w dniu 6 listopada 2022 w Gdańsku. Świetne podejście do... Adam Iwona - opinia (1) Z naszą Letty trafiliśmy w nocy, przyjął nas Pan Adrian,i się zaczęła pomoc,... Iwona Bianka Borzeszkowska - opinia (1) Polecam z całego serca. Fachowość i kompetencja na najwyższym poziomie.... Bianka Borzeszkowska
Beata - opinia (1) Koszmar-trzy tygodnie niby leczenia a na koniec okazało się że kotka nie... Beata Iz - opinia (1) przemiła i bardzo pomocna, młoda Pani Marta na recepcji w długich blond... Iz Karol - opinia (1) Bardzo miły personel. Bardzo ale to bardzo fajne podejście do pupila. Jeżeli... Karol Właścicielka psa - opinia (1) No cóż, jeżeli Wasze zwierzę jest na prawdę chore, radzę unikać. Może nie... Właścicielka psa Magdalena K. - opinia (1) Weterynarze z pasji. Widać ich naturalne zaangażowanie w pomoc zwierzakom i... Magdalena K. Paulina - opinia (1) Gorąco polecam - przemiła obsługa i fachowa pomoc Paulina Magda - opinia (1) Lekarze ratowali mojego psa. Empatyczni, tłumaczyli wszystko dokładnie.... Magda Dawid - opinia (1) Profesjonalna obsługa , dużo czasu poświęcają na wizytę . Polecam Dawid Grzegorz - opinia (1) Pani Kamila to bardzo troskliwy weterynarz, poświęca na wizytę naprawde... Grzegorz Łukasz - opinia (1) Dobre podejście do zwierzecia/ kota. Pełen profesjonalizm do oceny... Łukasz Kubanek - opinia (1) Rtg i usg na miejscu. Polecam bardo fajna obsługa. Kubanek Lady - opinia (1) Nie mam dobrego zdania o tej przychodni, moja kotka zachorowała, miała... Lady Lady - opinia (1) Super Pani doktor, wszystko wytłumaczyła, odpowiedziała na wszystkie pytania,... Lady Edyta Jaskulska - opinia (2) Jesteśmy po zabiegach. Tak wspaniałej opieki i profesjonalizmu nie... Edyta Jaskulska okurary - opinia (1) Obsługa na wysokim poziomie, mili i pomocni lekarze. okurary Edyta Jaskulska - opinia (2) Byliśmy z kolejnym kotkiem w klinice. Profesjonalizm,empatia i szacunek to za... Edyta Jaskulska Ola - opinia (2) wspaniała klinika, lekarze, podejście do zwierząt i zakres usług. Kicia po... Ola