Katarzyna Kaszuba - opinia (1) Już podczas pierwszej wizyty w tej przychodni ogromne wrażenie zrobił na mnie... Katarzyna Kaszuba Karolima - opinia (1) Rewelacyjne podejście do zwierząt i szybka oraz trafna diagnostyka.... Karolima Molly - opinia (1) Byłam z moją sunią w wekend, co wiązało się z długą kolejką. Miłe zaskoczenie... Molly
Sławek F - opinia (1) Kot z ropnym zapaleniem płuc wylądował w waszej klinice.Zrobiono wszystko za... Sławek F M - opinia (1) profesjonalny energiczny zespół. M Asia - opinia (1) Super klinika!!!!! Polecam wszystkich weterynarzy :)) Asia Beata Grochowska - opinia (1) Najlepszy chirurg Magdalena Majchrzak, byłam z kotem wcześniej u trzech... Beata Grochowska aga - opinia (1) Bardzo dobra klinika, Plus za możliwośc umówienia się na konkretną godzinę,... aga Aleksandra - opinia (1) Super weterynarze z podejściem do zwierząt. Przystępne ceny (zabieg kastracji... Aleksandra Bożena - opinia (3) Polecam. Bardzo dobry gabinet. Bożena Mati - opinia (1) W każdym mieście i mieścinie, życzę takiego gabinetu i lekarzy. Podejście do... Mati Iwona - opinia (1) Nie wiem jak skończy się leczenie mojej suni Tosi, bo zostawiłam ją w klinice... Iwona Agnieszka - opinia (1) Chodzę tam od lat, bardzo empatyczni weterynarze, podchodzą bardzo... Agnieszka Sonia - opinia (1) Pełna opieka i pomoc w nocy trafiliśmy z sunią gdzie wymioty były i wspaniały... Sonia Mariusz - opinia (1) Bardzo mili i profesjonalni lekarze weterynarii Mariusz Patrycja - opinia (1) Byłam w klinice na kilku wizytach i z całego serca polecam. Pierwsza wizyta... Patrycja Kasia - opinia (1) U mojego psa podejrzewano dysplazję. Polecono mi tę klinikę, z uwagi na... Kasia Ewa Bandurska - opinia (2) Jak zawsze profesjonalna i szybka pomoc! Bardzo dziękujemy! Ewa Bandurska Aneta - opinia (1) Wspaniali profesjonalni lekarze. Mieszkam w okolicach Redy a zawsze jadę do... Aneta Wojciech Kaminski - opinia (1) Pan Tomasz jest bardzo dobrym fachowcem weterynarii moja sunia chodzi juz 13... Wojciech Kaminski