polecam (1) Byłam 3 raz, dwie pierwsze wizyty w porze lunchu, za dnia nie zrobiła na mnie... aga rewelacja (2) Byliśmy pierwszy raz z małym dzieckiem Obsługa rewelacyjna.jedzonko palce... ryszard najlepsza restauracja (1) Najlepsza restauracja,wyśmienita muzyka, pyszne pięknie podane jedzonko,... ania
Coś więcej niż obiad (1) Miejsce to wybraliśmy z wielu ofert na świętowanie pewnej ważnej dla nas... Ania i Wojtek Rewelacja!!! (1) Rewelacyjne miejsce. Atmosfera bardzo przyjemna, wystrój z klasą. Przepyszne... Kamila BRAWO! Gratulacje! (1) WHITE HOUSE to moje własne odkrycie - tym przyjemniejsze. Keep up your high... Alicja Jolanta K. - opinia (1) Wszystkie potrawy pięknie podane, dość smaczne, aczkolwiek nie wszystkich... K. Super miejsce! (1) Odkryłyśmy razem z siostrą to miejsce dzięki groupon. Piękny wystrój, mila... etno4ka OK (1) Restauracj bardzo przyjemna, nowoczesna. Przepyszna sola wyśmienity stek. Co... Slawek Smacznie i przyjemnie (1) White House to moje ostatnie odkrycie, ktore moge z czystym sumieniem... Kaska Godna polecania (1) Przy ostatniej wizycie miałam znajoma poleciła mi steka z wołowiny- opłaciło... An Stankiewicz Smaczne Ryby (1) W oczekiwaniu na klienta jadącego z lotniska umówiłem się w Sopocie. Idąc na... Dominik rewelacja !!! (1) Byłam kilkakrotnie i na pewno będę częstym gościem tego miejsca. Wystrój i... Aleksandra Zdecydowanie polecam!!! (1) Było świetnie, jak tylko weszliśmy sympatycznie nas powitano, zresztą obsługa... Asia Było wspaniale. (1) Wystrój lokalu nowoczesny jednocześnie przytulny. Personel uprzejmy i... Małgorzata SUPER!! (1) Obsługa, wystrój, jedzenie wszystko super!! wieczór spędzony bardzo miło i na... Gosia Super, niezapomniane wrażenia :) (1) Fajne, nowocześnie zaaranżowane wnętrze z bardzo miłą obsługą. Wielki ukłon... Gość Super! (1) Jedzenie bardzo nam smakowało, ja zjadłem krem z pomidorów z kremowym... zadowolony klient Polecam!! (1) Goraco polecam wszystkim nowootwarty lokal tuz prze molo w Sopocie! Bardzo... Justyna