samosion - opinia (1) Wybierając restaurację często kieruję się opiniami wystawianymi na... samosion szkoda (1) Zawiodlam sie straszliwie. Bardzo lubilam ta restauracje, zwlaszcza taras i... darijka Fatalna kelnerka!!! (1) Wczoraj byłam w tej restauracji, świetny klimat, miejsce usytuowane jest przy... Zniesmaczona
WIELKIE WRAŻENIE (1) Wielki wrażenie zrobiła na mnie restauracja . Poprosiłam o danie nie z karty... Ilona Drożyzna (1) Jedzenie bez rewelacji ale ceny jak z kosmosu. Porcje malutkie. Knajpa raczej... Wrzeszczanin Polecam! (1) Wybrałem się do restauracji z małżonką. Fantastyczne miejsce, piękny widok na... Wiktor Woda tylko z Włoch w domu zdrojowym!?! (1) byłem tu trzeci raz, bo wcześniej było o.k. byliśmy w 5 osób o różnych... michał Sylwester (1) Super sylwestrowa zabawa pod każdym względem.Fajny lokal z miłą... anka NowoBogacki (3) Restauracja super!!! Jedzenie super! Obsluga super! Muzyka na Zabawie... T&A zadowolona :) - opinia (1) Byłam na imprezie sylwestrowej i super się bawiłam. Jedzonko mniaaam -... zadowolona :) WOW !!! (1) Doskonała kuchnia, profesjonalny serwis, elegancki wystrój.... Ania najlepsza restauracja w 3miescie (1) wspaniala obsluga dobra kuchnia wg nas najlepsza restauracja w trojmiescie,... rob Rewelacja! (2) Restauracja znajduje sie w rewelacyjnym położeniu, cudowny widok jak i... P. Niezadowolona (2) Dziwi mnie że jest tak mało negatywnych opinii na temat tej restauracji.... Ewelina White House (1) Wyjątkowa kuchnia, niesamowite smaki! Bardzo pięknie podane dania przez... Robert Polecam (1) Rewelacja. Zabrałem klienta z Poznania na kolacje w pon 13 sierpnia. Ja... Seb Gratulacje (1) W niedzielę 12 sierpnia nasz przyjaciel zabrał mnie i mojego męża na kolację... Aga NAJLEPSZA RESTAURACJA W SOPOCIE (1) Wnętrze restauracji zapierda dech w piersiach.. Rewelacyjny wystrój,elegancja... ADA zmiany, zmiany.... (1) W mojej ulubionej restauracji nastały zmiany i niestety nie na lepsze. Odkąd... XyZ byłem stałym klientem (1) Witam, bylismy zachwyceni restauracją, obsługą, i najlepszym cezarem w... Paweł