Wieczór kawalerski....:-)

Witajcie.....Na tym forum są prawie same Panie więc trochę mi głupio z takim Tematem wyskakiwać ,ponieważ nie chciałbym żadnej urazić, szczególnie dlatego ,że nie pojawił się jeszcze taki temat....Z drugiej strony to przecież forum dla narzeczonych....:-)Panowie jeśli to czytacie to piszcie śmiało co planujecie na wieczor kawalerski........Może wspolnie uda nam się zaplanować ten nasz niezapomniany i jedyny wieczór.....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wieczór kawalerski....:-)

dokladnie Agatha, nic Ci juz nie pozostalo tylko walic sie w piers i zalowac, ze nie trafil Ci sie taki "material" na meza jak dziewczynom... no ale wiesz jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma:)

image

Właśnie przytłoczył mnie ogrom mojego nieszczęścia. Trafiłam na faceta, któremu się podobają widoki nagich kobiet... Straszne... Jak mogłam wyjść za taki trefny model? Trzeba było poczekać, może by mi się taki trafił, który by twierdził, że to "jemu nie robi"...

Też mnie zaskoczyła powyżej przytoczona wypowiedź....

Beatka napisala:

Agusia, mamy takie samo szczęście :)
Ale niestety nie każdy to rozumie ;) Bo na taki "materiał" nie trafił ;) więc nie wiedzą, że może być tak fajnie, jak jest u nas :)

Agusia napisala:

jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma.

bez przesady dziewczyny...

Beatka, zepsułaś mi zasadzkę! Sio mi stąd!

Agatha napisał(a):

> Agusia, jeżeli Twój facet twierdzi, że nie kręci go widok
> nagich kobiet, to ja bym obstawiała jedną z hipotez:
>
> 1. Ma jakieś dziwne zahamowania, albo dysfunkcje seksualne
>
> 2. Jest gejem
>
> 3. Wkręca Ci głupoty, bo zna Twoje poglady i nie chce, abyś
> wprowadzała w życie swoje poglądy w stylu: "Z facetami trzeba
> ostroznie ale i zdecydowanie, zeby sobie nie pomysleli, ze im
> za duzo wolno;)"

albo:

4: kocha cię, i nie chce ci robic przykrości..... :)

To super że choć jaden facet (nie licząc Janka czy tedika) jest na tym forum. Fajnie czasem poznać męski punkt widzenia w różnych sprawach :)

Nie boicie :)

Dziewczyny po co się kłócicie...przecież my faceci nie po to się wam oświadczamy,żeby na kawalerskim babki poogldać.(Chcemy być z wami i tylko z wami i was oglądać,to nic nie zmieni). Moja narzeczona wie o moich planach i nie ma mi za złe,że chce wyprawić taki wieczór z kumplami.Po co zaraz piszecie tak jak byście się czegoś bały.....A boicie się?

Agusia, jeżeli Twój facet twierdzi, że nie kręci go widok nagich kobiet, to ja bym obstawiała jedną z hipotez:

1. Ma jakieś dziwne zahamowania, albo dysfunkcje seksualne

2. Jest gejem

3. Wkręca Ci głupoty, bo zna Twoje poglady i nie chce, abyś wprowadzała w życie swoje poglądy w stylu: "Z facetami trzeba ostroznie ale i zdecydowanie, zeby sobie nie pomysleli, ze im za duzo wolno;)"

Blad! Moj facet zna moje zdanie na ten temat i potrafi przy mnie sie wypowiedziec na temat tego czy jakas babka mu sie podoba czy nie:) Jesli mu sie podoba a "nie kreci" go to znaczy, ze wszystko z nim w porzadku, tak?:)

dokladnie.

uwazam ze KAZDY facet lubi sobie popatrzec. i gadanie ze "mnie to nie kreci"" moze ma sens ale na pewno mu sie podoba. moze go to nie podnieca.
poza tym jak facet wie co na ten temat mysli jego babka to przeciez nie bedzie jej mowli ze to lubi!!!!!!

pozdrawiam

No nie sugeruję, że kłamie... Może sam o tym nie wie? A może wie. Ale jedno mozna powiedzieć bez dwóch zdań - Ty na pewno zrobiłabyś na nim ogromne wrażenie! :-) Pzdr.

To sugerujesz, ze moj przyszly "mezus" klamie twierdzac, ze jego to nie stanowi?:) Jaki mialby w tym cel?

Ech, choćby nie wiem, co która z Was myślała, to na pewno nie jest tak, że nasi faceci pozostają obojętni na wdzięki fajnych roznegliżowanych babek. Niemożliwe - niestety... i nigdy w to nie uwierzę ;-) Pzdr.

aneczkal nie masz za co przepraszać:))

byłam na striptizie męskim raz, z daleka, fajnie, majne męskie cialka pooglądać
a le pod scena bym nie tanęła... błłłeeee

@gnieszka to nie było do Was mam bardzo podobne zdanie. Ogólnie czytając takie posty o striptizach to tak sobie myślę czym tu się tak zachwycać. Poprostu moze źle sie wyraziłam przepraszam:)

gdzie widzisz żeby ktoś się tu czymś zachwycał???

każdy tylko wyraża opinię o spędzeniu tego wieczoru bądź nie...

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (214 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Dj Waldzior (6 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Łazienka (44 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...