Wiertarko-wkrętarka :)

Temat dostępny też na forum: Chwarzno - Wiczlino
Cześć :) Szukam dobrej wkrętarki do użytku domowego (plus prace w ogrodzie, garażu). Moje wymagania: napięcie 18 V, dwubiegowa, najlepiej z dwoma akumulatorami (lub drugim w rozsądnej cenie) o pojemności 1,3 Ah, z nie za niskim momentem obrotowym i najlepiej z udarem. Kwota, jaką chciałabym wydać, to 300-350 zł. Czy da się coś sensownego kupić w tej cenie? Ma ktoś takie urządzenie i może polecić? Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeżeli szukasz naprawdę dobrego sprzętu to polecam zajrzeć tutaj: http://www.mk-diament.pl Można tam znaleźć wszelkiego rodzaju przydatne narzędzia wykonywane w technice diamentowej. To właśnie to wpływa na ich bardzo wysoką jakość. Ponadto ceny takich narzędzi nie są wygórowane, tak jak w innych sklepach.

Ja mam z ryobi akumulatorową, z tego systemu one plus mają w nim bardzo szeroki wybór narzedzi, dobrze działa, jest poręczna i do domowego majsterkowania jest super, na jednym akumulatorze spokojnie 2-3 godziny intensywnej pracy

nie tak dawno temu na narzedzia.pl zamawiałem kilka rzeczy, kupilem do domowego warsztatu wiertarko-wkrętarkę wlaśnie, mam model ryobi 18v akumulatorowy z tej serii one+,

Robi moim zdaniem, ja jestem zadowolony z tych narzędzi, moim zdaniem sa wytrzymałe i warto w nie zainwestować. Poza tym uważam, ze ich system one+ to jeden z lepszych wyborów jakie mogli wprowadzić, dzięki temu można o wiele dłużej nimi pracować, bo tylko wymieniam baterię i gotowe

Inne tematy z forum

gdzie kupić rolety (85 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (40 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...