Willa Promyk

Pensjonaty, wille

Kowale, Sadowa 17

braki (1) brak profesjonalizmu, zasadniczość pomieszana z arogancją mieszanka... piotr dziękuję za miło spędzony tydzień (1) Witam, miałam przyjemność spędzić cały tydzień w Willi Promyk. Serdecznie... Karolina S. Weekend w Gdańsku (3) Witam, podczas "długiego weekendu" miałem przyjemność spędzić wolny czas z... Adrian N.
number one (2) Warto zwieńczyć odpoczynkiem w komfortowych warunkach tego obiektu. Willa... gosc Idealny wypoczynek (3) Miałem okazję wypoczywać w Willi Promyk z 17 swoimi znajomymi było bardzo... Marcin Wojtaszek moja opinia (1) Dziwne...ta opina niżej chyba nie jest do tej willi, sam bylem kilka razy i... zadowolony klient Koszmar (1) Nie polecam nikomu tej paskudnej willi. W pokojach zimno-grzejniki zimne,... Krzysztof Serdeczenie polecam! (1) Miła, spokojna okolica, przemili właściciele, przytulne i pięknie wyposażone... H POLECAM! (1) Bardzo polecam Willę Promyk. Bardzo przyjemni gospodarze, smaczne i obfite... Sylwia Polecam Willę Promyk! (1) Serdecznie polecam Willę Promyk. Bardzo przyjazna atmosfera, gospodarze dbają... Anna