Kacper - ocena (1) Kancelaria pomogła mi skutecznie przeprowadzić upadłość konsumencką. Dziękuje... Kacper HANIA - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Kancelarią partnerzy . mogę powiedzieć ,że... HANIA Mariusz B - ocena (1) wszystko ok, szybko, sprawnie i skutecznie Mariusz B
Ryszard T - opinia (1) Nie mogłem już poradzić sobie sam z klientem z zaległą fakturą. Znalazłem tą... Ryszard T Arek H - opinia (1) Z Panem Adamem i kancelarią współpracujemy od wielu lat, bardzo skuteczni w... Arek H Waldemar - opinia (1) podpowiedż to wiarygodność w chęci służenia. okazała się skuteczna i oto... Waldemar Ewelina Konpa - opinia (1) Polecam tą Kancelarię:) Bardzo konkretna i fachowa pomoc prawna. Formalności... Ewelina Konpa stanisław - opinia (1) Bardzo fachowa i rzeczowa pomoc. Bardzo polecam !!! stanisław Lukasz - opinia (1) Spłacam dlug i jest ok ale zalegam dwie raty które teraz ureguluje . Lukasz Adam - opinia (1) Godny podkreślenia jest fakt pełnego profesjonalizmu i rzetelności... Adam Małgorzata - opinia (1) 100 % profesjonalizm Pana Michała poskutkował odzyskaniem długu od dłużnika,... Małgorzata Skutecznie (1) Dług odzyskany. Obsługa profesjonalna i skuteczna Dobrze chociaż drogo... (1) Uczucia mam mieszane, bo było szybko skutecznie ale drogo. Wyegzekwowali dla... Bob opinia (1) Świetna i profesjonalna obsługa , bardzo dobry kontakt z klientem , wysoka... TW Windykacja (1) Pan Jakub bardzo szybko i skutecznie ściągnął dług od dłużnika z którym ja... Malwina Likwidacja TEMIDABIS (1) Witam. W moim imieniu firma TEMIDABIS złożyła do Sądu stosowne dokumenty w... MarcinG. Polecam (1) Pomimo, że firma nie podjęła się odzyskania długu oceniam ją bardzo wysoko.... Dorota Jak w ocenie - niestety nic profesjonalnego ze strony tej firmy mnie nie spotkało (1) Obsługa słaba,całkowiety brak zaangażowania ze strony pracowników. Kontakt... Marcin Opinia o uzyskanej usłudze windykacyjnej (1) Profesjonalna firma,dobry kontakt,skuteczne działanie.Polecam krzysztof polecam! (1) Rzetelna i solidna firma z indywidualnym podejściem do klienta! Dziękuję za... Ewa