POLECAM (1) SZYBKO I SKUTECZNIE ODZYSKUJA PIENIADZE.POLECAM ANIA Polecam! (1) Polecam! klient Skutecznie i bez zbędnych kosztów (1) Przez rok walczyłem z dłużnikiem, aż przestał odbierać telefony. Po... Zygmunt
Ja rowniez nie polecam (1) Tydzien temu jakas pani dzwonila i nagle sobie przypomnieli ze rok temu dalam... klientka DO RZECZY I SKUTECZNIE (1) Dalem na probe jedna sprawe i dluznik oddal pieniadze w jeden dzien a ja... Arek Polecam usługi tej firmy (1) Zgłosiłem się do tej firmy ze swoim problemem dot. windykacji, pracownicy... Rafał K Skuteczna windykacja (1) Przedsiębiorcy często, w dobrej wierze podejmują ryzyko współpracy... Marcin Kunicki Gorąco polecam. Szybko i skutecznie (1) Kilka razy korzystałem z usług M-Iustitia. Doskonała skuteczność w odzyskaniu... Leszek PARTNER GODNY POLECENIA (1) Od 2005 roku jedyny i niezawodny Partner firmy DRACO w dziedzinie windykacji... Jakub Lesiński DRACO Windykacja należności od dłużników (1) Polecam firmę M-IUSTITIA z którą od wielu lat współpracuję, a która... Jurek Marek Sawicki - opinia (1) Długo szukałem prawnika który podejmie się mojej sprawy z wielu przyczyn... Marek Sawicki Trochę długo, ale najważniejsze że odzyskałem swój kapitał. (1) Sprawa załatwiona pomyślnie, a to najważniejsze, może za długo to trwało... Kazimierz A. OGÓLNA NIEKOMPETENCJA ! Odradzam !!! (3) Firma "Temida-Bis" nie ma żadnego profesjonalizmu - nawet bez... Niezadowolona POLECAM (2) Polecam Temidę ponieważ szybko i sprawnie wyegzekwowali należność od mojego... Anna Dobra firma (3) Według mnie firma TemidaBis jest bardzo dobrą firmą,szybko realizują... Marek windykacja (1) Polecam... złożone zlecenia szybko zostały wyegzekwowane ,miła obsługa , tacho Temida (1) nie zgadzam sie z opisana opinia na temat tej firmy,ponieważ od lat... Tacho TEMIDA BIS windykacja (1) Jestem zaskoczony, że załatwili moją sprawę w miarę tanio i szybko. Dłużnik... Bogdan Amatorzy (2) Nic nie załatfili i zgubili sądowy nakaz jaki im daliśmy w 2010 roku do... Piotr Nie polecam (1) Olewają klienta. P. Janusz obiecuje, że oddzwoni jak tylko sprawdzi co się... Gosia