Dziękuję! (1) Dziękuję Państwu za poprowadzenie naszej sprawy, która wydawała nam się... Ania Wszystko się zgadza, rzetelna firma (1) Przejrzysty system, zawsze udzielają informacji, doradzają. Bardzo... K. Makowiecki Polecam (1) Z usług Vindykacja.pl korzystałem dwukrotnie i jestem zadowolony. Dobry... P.
Polecam każdemu kto szuka sprawnego załatwienia problemu prawnego (1) Miałem problem z byłym pracodawcą, który nie chciał mi zapłacić prowizji.... Jan serdecznie polecam (1) Kancelaria służy pomocą prawną w wielu dziedzinach prawa. Moim zdaniem... czarna11 Serdecznie dziękuję! (1) Zwykle nie wystawiam opinii firmom z których usług korzystałem. Nie lubię... Jakub Nie polecam !!! (2) Nie polecam Pana Romańskiego do żadnej sprawy. W kwietniu Pan Romański podjął... klient RZETELNA FIRMA (1) Korzystając już niejednokrotnie z usług firmy M-IUSTITIA z całą pewnością... Tomasz Wypadek karetką pogotowia (1) Chciałabym bardzo podziękować Kancelarii Odszkodowawczej Radosław Romański za... Pani Janina z Trójmiasta nie polecam (1) Witam, skierowałam moją sprawę do firmy ok. roku temu, niestety nie... Mika skutecznie i przystępne ceny (1) Jesteśmy zadowoleni. Na należne pieniądze trzeba było co prawda trochę... Bartosz Firma profesjonalna (1) Sprawę skierowałem niedawno. Już po kilku dniach dostałem informację i... JUREK Doskonałe rozwiązania na czas kryzysu (1) Korzystam z usług tej firmy od ponad roku. Od momentu kiedy zaczęliśmy... Marcin szybko działają (1) Polecam bo w ciągu tygodnia po skierowaniu do nich sprawy pieniądze miałem na... Ziemowit warto skorzystać z ich pomocy (1) Sprawę przekazałem do tego Biura, a efekt spłaty przez dłużnika nastąpił... czesiek można polecić (2) Jeżeli chodzi o odzyskanie długów to sądzę, że można śmiało skorzystać z ich... Bogna załatwili tanio (1) Tanio zapłaciłem a odzyskałem pieniądze, Będę ich polecał swoim znajomym Witold temida (5) nie zgadzam się z opinią ponieważ od lat wspołpracuję z nimi i naprawdę nie... Danka POLECAM (1) SZYBKO I SKUTECZNIE ODZYSKUJA PIENIADZE.POLECAM ANIA Polecam! (1) Polecam! klient