MARU - ocena (1) Lekkie, przyjemne i orzeźwiające wino Jabłkowe. Świetny lokalny produkt,... MARU Maria - ocena (1) Świetne miejsce z duszą i klimatem. Pyszne napoje i desery, do tego książki... Maria Iza - ocena (1) Dobry dobór karty win, ciekawe polskie wina, miła obsługa, bardzo przyjemne... Iza
J. - ocena (1) Takiego miejsca brakowało na mapie Oliwy J. M. - opinia (1) Przyjemnie z dobrą muzyką :) M. Karol - opinia (1) Takiego miejsca z takim klimatem włoskim w Trójmieście jeszcze nie było.... Karol Magda - opinia (1) Świetne miejsce z włoską atmosferą i wyborem włoskich alkoholi, pyszne antipasti Magda Ania - opinia (1) Zajrzysz tu raz i zawsze powrócisz. Bogata oferta włoskich drinków oraz... Ania Mart - opinia (1) Nowe, dobrze zapowiadające się miejsce. Przemiła obsługa i wspaniałą... Mart H. - opinia (1) Mili właściciele, cisza, ciekawy wybór książek, a do tego kawka lub winko i... H. Aga - opinia (1) Drogo, nie polecam. Aga A - opinia (1) Petarda! Polecam. Naprawdę warto poznać smaki Czech oraz prowadzących lokal.... A Gdańszczanka - opinia (1) Trafiłam do Sezonu trochę z przypadku, ale wiem, że na pewno wrócę. Jest to... Gdańszczanka Kasia - opinia (1) Bardzo przyjemne miejsce na kawę i chwilę relaksu. Kasia Czuć klimat Włoch (1) Wspaniałe miejsce. Przemiła i kompetentna obsługa, prawdziwie włoskie... Paulina Marta - opinia (1) Wspaniale miejsce, super muzyka. Lokal, w którym można się zrelaksować, a... Marta Arturo - opinia (1) Niesamowite miejsce !!! Polecam wszystkim!!! Wloskie wina ,aperitivo italiano... Arturo Bardzo fajny i przyjemny lokal (1) Super klimat ,obsługa fantastyczni wlasciciele. Lokal na poziomie :) Gość:) Świetne miejsce (1) Bywam kiedy tylko mogę, i dla przemiłej obsługi, i dla znakomitej kawy. Krzysiek Miejsce na spotkanie (1) Bardzo miły bar z winami i smacznym jedzeniem .Polecam grzane wino pychota z... Kamelia74