Własna marka odziezowa

Otwieram swoją własną markę odzieżową. Postanowiłam szyć i sprzedawać ubrania w sieci.

Na co zwracacie uwagę kupując ubrania? Co się dla Was liczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podpowiedzi bazujące na moich zakupach online:
1. Podanie dokładnych wymiarów. Jest sporo sklepów podających rozmiar uniwersalny i nie doszukasz się wymiarów. A później się okazuje, ze rozmiar pasujący na wszystkich nie pasuje na nikogo.
2. Wybór rozmiarów. Tak jak wyżej napisałam, miałam pare rzeczy rozmiar uni i niektóre były idealne, a mam XS, a niektóre oddałam mamie, mającej M/L.
3. Jak mam jakiś ulubiony produkt typu legginsy czy sukienka to potrafię kupić 5 takich samych tylko w różnych kolorach takze polecam zrobienie jednego produktu w różnych kolorach.
4. Dokładne zdjęcia produktu. Na niektórych stronach są modelki w sukienkach tylko od przodu i się musisz domyślać jak produkt wyglada z tylu.

Ogólnie duże znaczenie ma na pewno to jak wyglada strona www sklepu:
https://www.reklama.pl/aktualnosci/szczegoly/na-co-zwrocic-uwage-zlecajac-realizacje-strony-www,11531

Zerknij sobie tutaj/ Na stronie jest opisane na co zwrócić uwagę zlecając realizację sklepu www.

Re: Własna marka odziezowa

W skrócie: cena, ciekawe wzornictwo, staranność wykończenia. Nic nie irytuje bardziej, niż niechlujne wykonanie.

Inne tematy z forum

Jaki żel intymny polecicie? (66 odpowiedzi)

Czym się kierować przy zakupie żeli intymnych i na co zwracać szczególną uwagę ? Mianowicie od...

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...

Tabletki powiększające piersi (4 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...