Włosy cienkie - strzyżenie szukam fryzjera

Szukam dobrego fryzjera, który potrafi dobrać odpowiednią fryzurę i technikę strzyżenia dla włosów cienkich. polećcie proszę naprawdę dobrego fryzjera, bo nie mogę sobie pozwolić na eksperymenty z moimi włosami , a byłam już u fryzjerów - stylistów którzy wzięli niemałe pieniądze a efekt był żaden.
Najlepiej żabianka, przymorze, oliwa, wrzeszcz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Włosy cienkie - strzyżenie szukam fryzjera

??????????????????? Może jest ktoś warty polecenia

poszukuję dobrego fryzjera, który potrafi wyczarować fajną fryzurę i optycznie zwiększyć objętość włosów dobrym strzyżeniem i odpowiednią koloryzacją bo już powoli tracę nadzieję, że trafię na kogoś kompetentnego. polećcie proszę kogoś sprawdzonego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja chodzę do magi wlosow w sopocie.
Mało tego ze mam cienkie wlosy to jeszcze jestem alergikiem polecam ten salon jest naprawdę świetny i nic nie trzeba mówić jak gdzie i ile zostawić za kolor ze strzyżeniem zapłaciłam 150zł

A w Gdańsku fryzjer do cienkich włosów - nie musi to być renomowany salon , może być nawet mały salonik fryzjerski - byle technika strzyżenia była super

Polecam Panią Monikę z salonu Beata na przymorzu.Obr.Wybrzeża na przeciwko galerii przymorze.Mam cienkie włosy.Nawet bardzo cienkie.I jestem zadowolona ze strzyżenia.w końcu wyglądam jakbym miała ich więcej.Poszukuję kosmetyczki.Może znacie jakąs dobrą w obrębie przymorza?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też borykałam się z tym problemem..nie dość, że włosy cienkie to jeszcze zaczęły mi się kruszyć i wypadać. I mam teraz 5 razy więcej włosów dzięki jednej fryzjerce z Gdyni ale skoro szukasz w gdańsku, polecam rytuały Kerastase w salonie ( nie wiem, gdzie w Gd takie robią) i zakup ich szamponów i odżywek. Jeżeli chodzi o fryzjerkę to idealnie mi ścina włosy - mam ich wizulanie więcej to Edith w Gdyni. Ale kosmetyki robią swoje, kup sobie ampułki cement, szampon i odżywkę a nie pożałujesz, szczerze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

krysia napisz gdzie ten salon w Gdyni? kosmetyki tez w tym salonie kupujesz?

fryzjerka 514-542-309 polecam .pani na kazda kieszen i antidotum na wlosy.pozdrawiam Adrianna.

To pomaga - https://www.fryzomania.pl/kemon-and-finishing-dry-vol-32-spray-nadajacy-objetosc-wlosow-200ml.html
Odpowiedniej jakości kosmetyk + systematyczność. I wtedy z czasem powinno być naprawdę znakomicie.
Nie twierdzę, że on nadejdzie od razu - to dzieje się stopniowo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porządna odżywka + systematyczność i powinno być OK. Tutaj wszystko macie - https://www.fryzomania.pl/blog/odzywki-zwiekszajace-objetosc-wlosow-ranking-top-10-najlepszych.html To już produkt, który robi różnicę, ale nie w każdym przypadku tak będzie.

Pani Elwira Marciniak tel. 694 665 333 bardzo fajnie strzyże i potrafi doradzić. Bardzo mi też pomogła odbudować strukturę moich zniszczonych włosów, które były za młodych lat poddawane domowym eksperymentom.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic wielkiego. Prosta technika, proste zasady i szybko powinno być lepiej - https://www.sprzet-fryzjerski.pl/blog/jak-nadac-wlosom-wiekszej-objetosci-sprawdz-najlepsze-triki.html Ale to nie jest tak, że na stałe, ale ogólnie solidnymi kosmetykami jesteście w stanie zrobić dużą różnicę.

Polecam sklep pachnacakraina.pl kupicie tu kremy, balsamy, olejki, na wypadające włosy , na łupiez, łuszcyce, odlezyny itd. Ja sie u nich własnie zaopatruję w olejek Hasna na włosy dobre ceny i sama natura

Inne tematy z forum

Gdzie tanio kupić buty sportowe np. PUMY ?? (53 odpowiedzi)

Chcę kupić buty sportowe , ale jak najtaniej. Myślałam o allegro ,ale nie wiem czy tam jest...

Fryzjer dla kręconych włosów (5 odpowiedzi)

Czy możecie polecić fryzjera,który zna się na kręconych włosach ? Nie mam szczęścia aby dobrze...

wróżka - tarot -czary mary? (17 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...