Wodny Świat

Nauka pływania Aquafitness Kolonie, obozy

Gdańsk, Prezydenta Lecha Kaczyńskiego 35

Wojtek - ocena (1) Pełny profesjonalizm. Wojtek Marcin - opinia (1) Nie mam zastrzeżen. Szkoła super. Kadra miła. Właściciel ze swoim... Marcin Polecam szkołę pływania WODNY ŚWIAT (2) Jestem ojcem dwóch córek, które uczęszczały do szkoły pływania przez ostatnie... Grzegorz J.
porażka nie instruktor pływania (2) Bez niedomówień . Pan Przemek to dobry instruktor , ale pan K. to powinien... Niezadowolony Bardzo dobra szkoła ! (1) Zaangażowanie instruktorów na bardzo wysokim poziomie. Bardzo dobra... mama zadowolonego dziecka ;-) Świetna szkoła pływania (6) Moje dziecko uczęszcza do tej szkółki pływania i jest bardzo zadowolone z... Monika Polecam (1) Super podejście do dzieci,profesjonalni instruktorzy i miła atmosfera. Kasia Wspaniała i profesjonalna szkoła pływania dla dzieci (1) Szkoła wspaniała, gdyż: - Instruktorzy to osoby z przeogromnym zaangażowaniem... Aga Bardzo dobra szkoła (1) Zamieniliśmy dotychczasową szkółkę pływacką na WODNY ŚWIAT i był to strzał w... Gąsiorowska Jolanta Najlepsza szkoła pływacka w trójmieście (1) Wspaniali trenerzy, profesjonaliści, z wielką pasją i zaangażowaniem oraz z... mama Michała OBÓZ W PASYMIU 18-27.07.2011 (1) Obóz przygotowany profesjonalnie. Instruktorzy spisali się na medal. Oprócz... mama Klaudii lat 9 BARDZO FAJNA SZKOŁA PŁYWACKA (1) Można spokojnie polecić innym tą szkołę pływacką. Dobrzy instruktorzy,... Mama Oliwii lat 9 świetna szkoła (1) świetne podejście pedagogiczne,zajęcia zróżnicowane ze względu na poziom i... Karolina polecam (1) My też polecamy szkółkę Wodny świat.Instruktorzy mają super podejście do... kiki szkółka pływacka na medal (1) Jest to 3 szkółka pływacka, w której uczymy pływać Nasze dziecko i muszę... Ewa - mama Piotrusia (lat 5) Polecam (1) szkółka pływacka z prawdziwego zdarzenia, na początku moje 5-letnie dziecko... Kasia