Obsluga w rejestracji (1) Bardzo dziękuję Paniom w rejestracji za profesjonalną obsługę pacjentów i za... Alicja Kokorzycka Masakra (1) To jest kpina a nie Wojewódzkie centrum.Onkolodzy wychodzą wcześniej niż jest... Drek Rejestracja (2) Po wizycie u onkologa w listopadzie usłyszałm, że mam się zgłosić na następną... aszkaz
Panie z rejestracji (2) Na całe nieszczęście, dla takiej placówki, jest to, że jej wizytówką są... Pacjentka Kolonoskopia (1) Poproszono mnie o wcześniejsze przyjście. Zdążyłem. Lekarka spóźniła się 15... Krzysztof M. Żenada (3) Szanowni Państwo. Horr.........or dodzwonić się do rejestracji przy Al.... Przygnębiona bibi - opinia (1) wszystko byłoby w porządku, gdyby był przejrzysty system kolejek do lekarza.... bibi Pacjentka - opinia (1) Zgadzam się z powyższymi opiniami, kontakt telefoniczny ZEROWY! ogole nie... Pacjentka Ręce opadają (1) Wielkie trudności/ w tym roku nie rejestrują do mojego lekarza/ z... Rozczarowana REJESTRACJA (1) ZERO MOZLIWOSCI KONTAKTU TELEFONICZNEGO !!! pacjent