Wolne miejsca w żłobkach bezpłatnych !!!

Dostaliśmy sie do żłobka:):):)

I w zależności od lokalizacji są jeszcze wolne miejsca, np. w Sopocie, Żukowie, Władysławowie, Leśniewie, Jastrzębiej Górze, Kaczkach, Garczu, Wicku, Nowym Barkoczynie i Pucku

http://www.pozytywneinicjatywy.pl/index/1/view/518

Pobyt w żłobkach jest bezpłatny - jedynie trzeba pokryć koszt wyżywienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wolne miejsca w żłobkach bezpłatnych !!!

anka - fajnie, ze jest lokalizacja
Asia, póki jeszcze na chodzie będzie, to będzie zaglądać i zdawać relację, czy są postępy...
Ja właśnie się zastanawiam, co lepiej - urlop bezpłatny na miesiąc, czy od razu wypisać wychowawczy (i później na zlecenia czy na dzieło do pracy chodzić)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

papierologia :/

Napisałam do nich i potwierdzili że żłobek w Żukowie będzie się mieścił przy ul. Armii Krajowej, planowane otwarcie nastąpić może w II połowie marca. Aktualnie prowadzą działania mające na celu uzyskanie wszelkich odbiorów placówki.

no właśnie miałam pytać o miejsce dokładne, ale tak jak pisałam zamurowało mnie i nie powiedziałam już nic...
a ten lokal, który ja myślałam, że będzie to raz tam się coś działa, na biao wymalowane, łazienka w oddali widać wykafelkowana i tyle, od dłuższego czasu nic się tam nie dzieje, więc nie wiem :/

Ja się muszę przygotować na rozmowę z szefem:(
I chyba pisać wniosek o wychowawczy...
Najgorzej, że nie wiadomo, o co chodzi... Czy opóźnienie, bo np. podwykonawca nawalił, czy jak widzę w niektórych miejscach, lokalizacja nie ten teges...

masakra... ja na szczęście takiej podbramkowej sytuacji nie mam, bo jestem bez pracy- z jednej strony to dobrze, bo też nie miałabym gdzie zostawić Małego. Dlatego chyba lepiej będzie jak poszukiwaniami pracy zajmę się jak już będzie znany dokładny termin otwarcia.

no... już nawet więcej nie pytałam i nic nie mówiłam, bo mnie po prostu zatkało jak to usłyszałam :/

Asiaczek - NIE ŻARTUJ!!!
ja już się dwoiję i troję co z Małym zrobić, by móc na kilka godzin pojechać do pracy
o Twojej sytuacji nawet nie wspomnę...
koniec marca, to praktycznie Wielkanoc, więc pewnie I połowa kwietnia w praktyce...

Na chwilę obecną termin otwarcia żłobka w Żukowie to KONIEC MARCA... właśnie dzwoniłam.

Marti a jak długo trwała adaptacja? ile z nim chodziłaś i na jak długo? potem zostawiałaś go samego na coraz dłużej czy jak?
ciekawa jestem jak z tym spaniem, moja Ola w grupie też na pewno nie zaśnie, ale to dobrze, bo już od pewnego czasu w dzień nie śpi, więc dla nas lepiej :) bo znów by sobie rozwaliła rytm dnia przez drzemkę :)

Mój mały się dostał i są jeszcze miejsca, no ale jestem z Pucka. Fakt 5 godz dziennie, ale zawsze szansa na powrót do pracy jest:)
Chodzi od 5 stycznia i jestem zadowolona, jest w grupie 1-2latka.Na początku byłam z nim a teraz już spokojnie zostaje.Jest fakt faktem bardzo śpiący, ale tam ze względu na hałas nie zaśnie a osobnego pomieszczenia dla śpiących dzieciaczków nie ma i w sumie wyszło na to, że we wniosku prawie każdy pisał, że dziecko śpi a wyszło, że żadne nie leżakuje.
Mam tylko małe zastrzeżenia co do jedzonka, gdyż mój synek ma tylko 4 ząbki i niestety nie zjada wszystkiego. Np. piers z kurczaka czy surówka z marchwi, no niestety nie pogryzie tego ani nie przełknie. Brakuje mi bardziej dań częściowo miksowanych,no ale pewnie w każdym mieście inna firma cateringowa dowoz,i więc róznie jest.

Mam pytanie do rodziców dzieci z Gdyni, czy może ktoś ma jakieś informacje? Jesteśmy na liście rezerwowej, na stronie jest cały czas wstępna lista ze stycznia, może ktoś coś wie???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Może ktoś z rodziców dzieci, które już chodzą do żłobków, napisze jak wygląda adaptacja dziecka?

a ja sie w Rumi nie dostalam :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

z Czeczewa

Anka skąd jesteś? :)

Mail w sprawie Żukowskiego żłobka :)

Dzień dobry,
aktualnie w placówce w Żukowie są prowadzone prace remontowe związane z przystosowaniem lokalu pod działalność żłobka.
Niebawem na naszej stronie ukaże się informacja dotycząca adresu jak i przybliżonego terminu otwarcia.
Z rodzicami dzieci zakwalifikowanych, zostanie zorganizowane spotkanie organizacyjne z dyrektorem, o którym zostaną Państwo powiadomieni telefonicznie.
Planowo otwarcie nastąpi na przełomie lutego/marca, zachęcam do obserwowania strony i proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.
Z poważaniem
Dorota Czajka
asystentka koordynatora projektu

moje dziecko też się dostało do Żukowa, też się troszkę boję, ale dzięki tym podglądom będę spokojniejsza

no ciekawa jestem kiedy im to wyjdzie w Żukowie :)
te podglądy są fajne, po tym co się słyszało całkiem niedawno to strach gdziekolwiek oddać dziecko bez kontroli

terminy cały czas się przesuwają to fakt, ale chyba lepiej troszkę poczekać żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik:-)

Inne tematy z forum

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (19 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...