Wolne miejsca w żłobkach bezpłatnych !!!

Dostaliśmy sie do żłobka:):):)

I w zależności od lokalizacji są jeszcze wolne miejsca, np. w Sopocie, Żukowie, Władysławowie, Leśniewie, Jastrzębiej Górze, Kaczkach, Garczu, Wicku, Nowym Barkoczynie i Pucku

http://www.pozytywneinicjatywy.pl/index/1/view/518

Pobyt w żłobkach jest bezpłatny - jedynie trzeba pokryć koszt wyżywienia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wolne miejsca w żłobkach bezpłatnych !!!

no fakt, młody może się załapać jeszcze na bezpłatny rok jakby się miejsca zwolniły :)
póki co cieszymy się z tego co jest :D
fajnie by było jakbym się załapała na ten roczny macierzyński, ale o tym zdecyduje Tomasz... jak wyjdzie po 18 marca to się załapiemy, jak wcześniej to nie :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Akamara - a Wasz żłobek kiedy ma wystartować? Kontaktowali się jakoś już z Wami?
Jak coś u Was ruszy (bo Pruszcz chyba szybciej wg planu ma strtować), napisz

Za dwa lata Twoja Ola już przedszkolakiem będzie (przedszkolaczką? - jak się mówi na dziewczynkę przedszkolaka?)

Ale też jestem ciekawa... Część może gminy zaadaptują... Chyba, że cenami zejdą na połowę poziomu prywatnych żłobków...
Inna sprawa, że jak wydłużą macierzyński, to też kwestia żłobków inaczej wyglądać będzie. Tak myślę

jest jeszcze opcja,że pozyskają nowe pieniądze i z tego co wiem to taki jest zamiar,żeby te żłobki dalej, nawet po tych dwóch latach były bezpłatne, ciekawe jak będzie w praktyce, na szczęście mnie to nie będzie dotyczyło, bo młoda pójdzie już do przedszkola,a te jak wiadomo są tańsze.

no ciekawe jaką walną opłatę... bo jak będę miała płacić za dwa żłobki i przedszkole to ja dziękuję, wolę siedzieć w domu ;)

Asiaczek - myślę, że jak dzieci będą przechodziły ze żłobka do przedszkola, to miejsca będą się zwalniać - i wtedy pewnie wg listy po kolei...
No i po 2 latach od otwarcia żłobka przestanie być on bezpłatny - wtedy też myślę, że może ktoś zrezygnować...

no mam nadzieję, że jak najszybciej to będzie :) bo mam termin na 20 marca i muszę się wyrobić do tego czasu z adaptacją ;) ciekawe czy potem będą znów mieli nabór, jakbym dała młodego po macierzyńskim to bym do pracy mogła wrócić

dziś się zmieniło... a tę żłobkową specjalną stronę jakoś w połowie zeszłego tygodnia dopiero zrobili... zresztą niewiele na niej ciekawostek, więc...

Gratulacje dziewczyny
fajnie, gdy niemożliwe staje się możliwym;)

zuzik - nie miej czarnych myśli - jak tylko skończą remont i pozatwierdzają odbiory, to otworzą - nie opłaca się trzymać nieotwartej placówki

o dzięki :) ja szukałam w tej tabelce http://www.pozytywneinicjatywy.pl/index/1/view/518 a tam tylko stara lista :/ dobrze, że napisałaś, bo tam wchodziłam codziennie i nic się nie zmieniało :D

Asiaczek
wchodzisz na pozytywneinicjatywy.pl
z prawej strony masz zdjęcie dziecka i "bezpłatne żłobki" - przenosi Cię na wydzieloną żlobkową stronę
wybierasz "sieć żłobków" i Żukowo

Aga skąd masz tą listę? bo jak wchodzę przez stronę główną to jest stara

jeaaaah :D udało się!! ale się cieszę!

Oooo i udało się :) Asia, mam nadzieję, że zobaczymy się w żłobku i że wszystko - w sensie formalności związanych z organizacją placówki - przebiegnie zgodnie z planem :)

Jest nowa "żukowska" lista - http://www.zlobki.pozytywneinicjatywy.pl/userfiles/15_%C5%BBukowo(2).pdf

dzwoniłam właśnie i w tym tyg mają być uaktualnione listy dzieci przyjętych
więc czekam :)

a z niepewnego źródła dowiedziałam się, że w Żukowie ma być przy kościele św. Jana, tam gdzie jest Świat dziecka, niestety pani która odebrała telefon znów nie wiedziała i nie miała kogo zapytać :)

W takim razie jutro bedę dzwonić.

Pozdrawiam:))

tak samo z rekrutacją dzieci, niby do 27 grudnia tylko, ale zostały im wolne miejsca i nadal czekają na dokumenty :)

ja wyslalam cv, po czym poszperalam w necie.. i znalazlam ogloszenie ale wazne bylo do 31.10
napisalam wiec do kadr zapytanie czy jeszcze mozna dosłać aplikacje pełne. Chyba jeszcze jutro z rana zadzwonie:)

dzięki:)

no ja wysłałam w czwartek, ale widzę, że nadal nie aktualizowali od poniedziałku, więc czekamy :)

a jeśli chodzi o pracę to warto zadzwonić, ja jak dzwoniłam w sprawie żłobka to się pytała czy chcę dziecko dać, czy jako pracownica, więc pewnie mają jakieś miejsca :)

dzięki

szukam pracy.. nie wiem moze przeoczyłam ogłoszenie.
szukam w gdańsku własnie wyslalam do nich cv ale chyba jeszcze zadzwonie i dopytam.

Inne tematy z forum

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

DORADŹCIE JAKIE FIRANY/ZASŁONY DO SALONU :) (39 odpowiedzi)

Dziewczyny kompletnie nie mam pomysłu na firany czy też zasłony do naszego salonu. Mieszkamy już...