Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

zakładam nowy wątek - bo część 1 już za długo się ładuje ;) ponad 400 postów robi swoje :)

link do starego wątku http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-MIKADO-BOSTON-t113264,1,16.html

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON (i City Car) *** 2 ***

ja zamawiam w tym tyg.pan juz mi wysłał wszystko co chce wiedziec i zamowie ze strony mikado ,cena taka sama plus wiecej gratisów chyba.juz sie nie moge doczekac!

No dziewczyny, zamówiłam... Przelałam pieniążki i teraz czekam :)

a ile czekałas na przesyłke od producenta?

Gratuluję Monika!!!! A jak wrażenia po porodzie na ujastku (bo z tego co pamiętam tam miałaś rodzić:-))? Ja zaraz jadę tam na ktg...
A tak w ogóle to zamawiam dziś tego mojego bostona...... Ciekawe czy dojdzie w tym tygodniu...
Buziaki dla małej Amelki:*

ja tak poza tematem wózków donoszę że maleńka Amelka już jest od wczoraj w domu:) urodziłam zgodnie z planem 9.10. przez CC, dzidzia zdrowa, a ja z dnia na dzień nabieram sił i to co najgorsze po cesarce to już chyba mam za sobą (oby) i powoli wrócę do formy:)
a żeby nie całkiem offtopic- Mała właśnie słodko śpi w City Carze, na razie testy tylko domowe:) no i nie wygląda, żeby jej źle było:) w foteliku też jakoś ze szpitala przyjechała no i myślę, że nie będzie taki całkiem zly:)
pozdrawiam

cena 850 bez fotelika,bo fotelik mamy pozyczony jakis inny,wydaje mi sie ze fotelik jest mi niepotrzebny do wozka bo w sumie zima nie bedzie jezdzic moja malutka a latem bedzie juz za duza do takiego fotelika....czy ktos kupował te a alegro???bo jest ich kilka tylko

My przez pobyt w szpitalu nie mieliśmy jeszcze okazji wypróbować Bostona :P

Może w tym tygodniu nam się uda ;)

AgaCze - tak, przelewasz kasę przez internet na wskazane konto i chyba wysyłaliśmy potwierdzenie :)

Dziewczynki,mam pytanie... No bo chcę w końcu zamówić mojego bostona, czas już najwyższy bo właśnie zaczynamy 37 tydzień... Napiszcie mi jak to jest z zapłatą za wózeczek, przelewałyście pieniądze przez internet?? Dajcie znać bo trochę się pogubiłam...
A ja do tego złapałam jakiegoś wirusa i jestem taka chora,że szok; z nosa mi leci, kaszle tak jakbym zaraz miała wykaszleć tą moją dziecinę, a dziś jeszcze mam gorączkę...Nie życzę nikomu...
Tak więc trzymajcie się dzielnie i nie chorujcie:)

Mam prośbę!
Pewnie większość z Was już użytkuje na codzień swoje wózki... może znajdziecie wolną chwilkę, żeby napisać jak "w praniu" sprawują się Wasze pojazdy?
Pozdrawiam, Kinga

850,00 to cena raczej za sam wózek bez fotelika, cena z fotelikiem to - tak jak pisałam - około 1000,00.

Ja mieszkam w Pruszczu, byłam u tego przedstawiciela, ale wózka na razie i tak nie udało mi się obejrzeć - mimo 3 wizyt w sklepie:)

Ten przedstawiciel sprzedaje też zresztą przez allegro, jest wtedy taniej niż w sklepie, a odebrać można osobiście.

Ale sama jednak mimo wszystko zdecyduję się na zakup bezpośrednio od producenta - nie mam zaufania do właścicielki firmy i nie chcę mieć z nią raczej już do czynienia (kiedyś prowadziła komis dziecięcy i niezbyt pochlebne opinie można o niej usłyszeć - sama też miałam z nią wtedy do czynienia) http://forum.gazeta.pl/forum/w,35510,69204796,69204796,KOMIS_BROMBA_Uwaga_oszusci_zerujacy_na_dziecku_.html

widzialam wlasnie ze jest ale cena 1150 a na alegro 850

pojawił się jakiś przedstawiciel w Pruszczu Gdańskim :) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/wozek-mikado-zestaw-ogl1751282.html

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/mikado-zestaw-najnowsza-kolorystyka-wszystkie-modele-ogl1784908.html

Niestety w okolicach Trójmiasta ciężka sprawa z obejrzeniem czy tym bardziej zakupem tych wózków:(
Większość kupuje je na allegro lub bezpośrednio od producenta - cena +-1000 złotych za komplet z fotelikiem.
A ten, który ma Andzia to Boston, nie city car:)
Pozdrawiam, Kinga

hej ile kosztuja w sklepach te wozki ktory ma Andzia,to jest mikado city car ?? oraz ile waza?

Gosiu duuuużo zdrówka dla Filipka !!! Trzymam kciuki oczywiście w sprawie kleiku :))

ale mnie dawno nie było !!!

Witam !!! :))

Andzia ładne te kolorki Twojego wózeczka.

Ale Wam się dziewczynki złożyło !! Fajnie by było jak by Wam się tak udało w ten sam dzień urodzić :)) życzę powodzenia !!!!! Już tak niewiele Wam zostało.

ja jeszcze muszę troszkę poczekać na mojego Skarbka, ale już nie mogę sie doczekać kiedy wezmę moje dzieciątko w ramiona !!! no i moja niunia też jak na razie ułożona pośladkowo :))

Pozdrawiam Was gorąco !!!!!

Ja też trzymam za Was kciuki :) Fajnie się złożyło, że akurat tego samego dnia przywitacie na świecie wasze dzieciątka :)
Duużo zdrówka i sił!

No dziewczyny, trzymam jutro kciuki!!!!
I czekam na dobre wiadomości:-).

pewnie Moniu, że będzie dobrze, musi być :))) dzięki za życzenia i również Wam życzę duuuuuuuużo zdrówka!!! już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę mojego maluszka, pewnie całą noc nie będę spała, ha ha ;).powodzenia!!!!

pewnie w Skandynawii wkład jest w modzie podobnie jak czarny kolor haha:) faktycznie może to być dobre rozwiązanie, no a na zimę dodatkowa osłonka dla dzidziusia:) o ile to nie jest po prostu zwykły śpiworek, bo on też w okolicy 60 zł chyba kosztował.
Reniu super zbieg okoliczności:) coś te citycarowe dzieciaczki leniwe:D albo charakterne bardzo:) i się od razu dupka na świat odwracają:)
hihi to będziemy równocześnie testować wózeczek:D
no ja na początku załamałam się tą cesarką, bo jakoś tak chciałam naturalnie i w ogóle, ale teraz sobie myślę, że nie ma tego złego... :) będzie dobrze:)
no to co życzę Tobie i sobie i naszym maluszkom powodzenia jutro:)
wymienimy się spostrzeżeniami już po hihi

Inne tematy z forum

bałagan u nastolatki (26 odpowiedzi)

Czy nastolatke da sie nauczyć porządku? Jak to zrobic skoro już nic nie pomaga...W swoim pokoju...

ciekawe książki dla 4 latka jakie czytacie? (58 odpowiedzi)

czy możecie polecić jakieś fajne tytuły książek dla 4 latka do poczytania na dobranoc. W...

Pierwsze dni w przedszkolu - przyzwyczajanie (51 odpowiedzi)

Dziewczyny, naczytałam się w necie, że warto stopniowo wydłużać pobyt dziecka w przedszkolu. No...