Wózek MIKADO BOSTON

Witam, interesuje mnie wózek Mikado Boston - 4 koła, w tym przednie skrętne. Czy macie bądź miałyście z nim do czynienia? Zastanawiam się nad zakupem właśnie jego. Rozważam również zakup uzywanego wózka, więc jeśli ktoś ma na zbyciu, to zapraszam, i proszę o opinie :)
siostryzet@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wózek MIKADO BOSTON

Kurczę, naprawdę ślicznie wyszedł ten wózeczek! W Mikado ten wzór powinni wprowadzić na stałe a Tobie Reniu z racji świetnego pomysłu należy się niezły upust hihi.

reniu no ślicznie wykombinowałaś :):) Bardzo mi się podoba !!

Ale się uśmiałam, że wyczerpałaś limit turkusu i fotelik Ci walnęli czarny :)

Ja za chiny nie wiem na jakich zasadach oni to wsyztsko robią ;)

hi hi, całkiem możliwe, że wyczerpałam limit turkusu:))). dziękuję za miłe słówka:)!

Reniu rewelacyjnie wygląda ta Twoja przerobiona gondolka:) świetny miałaś pomysł:)
no i spacerówka też weselsza z turkusikiem:) fajnie
tylko z kolei widzę, że Tobie się trafił czarny fotelik?? mój jest cały turkusowy.
hehe albo tak po prostu im tym razem tak wyszlo:D albo za dużo turkusu poszło na gondolkę, więc Ci z fotelika zabrali:) hihi

uff, działa:)))

wklejam linka ze zdjęciami wózka :), chyba dobrze to zrobiłam:) http://picasaweb.google.com/renatarogal/WozekMarcela?feat=directlink
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziewczyny, widzę że większość z Was dokonała już wyboru. Ja mam jeszcze sporo czasu, więc czytam, myślę, oglądam.

Wczoraj zrobił na mnie świetne wrażenie wózek: VECTOR 4 AIR firmy BABY DESIGN ESPIRO. Zgrabniutki, dobrze wykonany i leciutki. Tylko troszkę droższy od MIKADO. Niby na amortyzatorach, a da się bujać. Czy wiecie coś na temat tego wóżka?

W necie jest mało opinii niestety.

kurczę no próbowaliśmy oboje z mężem, ale nie schodzi, jakby się zaklinowało:/ może coś źle założyłam czy co. ech będę jeszcze próbować

właśnie dojrzałam, że AgusiaGda już zaznaczyła na swoim zdjęciu ten przycisk zieloną strzałką. właśnie to musisz nacisnąć i pociągnąć koło do siebie:)

właśni napisałam do Mikado. kółka bardzo łatwo się zdejmuje, musisz nacisnąć taki mały przycisk na kole i pociągnąć. pewnie Ci nie pomogłam ale jak będę robić zdjęcia to spróbuję to jakoś zaznaczyć na fotce.

Reniu u mnie też tak jest, nie zwracałam na to uwagi, bo nie mam śpiworka więc mi nie przeszkadza. może napisz do mikado w jaki sposób należy założyć ten śpiworek, może inaczej jakoś się da?
ja w dalszym ciągu nie umiem ściągnąć kółek tylnych, chyba nigdy ich nie ściągnę:)
chętnie zobaczę Twoje zdjęcia:)

cześć dziewczyny!
trochę długo nie pisałam, ale jakoś tak wyszło:). wózeczek dojechał już do mnie i jest śliczny! jestem tylko trochę zaskoczona co do wykonania spacerówki a głównie szelek bezpieczeństwa. nie wiem czy w Waszych spacerówkach też tak jest ale w mojej szelki górne i boczne są ze sobą połączone na stałe. w związku z tym nie da się założyć na spacerówkę śpiworka ponieważ nie można przełożyć szeleczek przez otwory:(.trochę mnie to wkurzyło. napiszcie jak u Was to wygląda.
fotek jeszcze nie porobiłam może po południu się wezmę.
pozdrawiam!

no w porządku było, podobały mi się ćwiczenia, fajnie panie prowadziły gimnastykę, można było się czegoś nauczyć i rozruszać:) wykłady jak wykłady, można te wszystkie informacje w sieci też znaleźć, ale Panie położne sympatyczne, moim zdaniem warto chodzić, żeby poznać personel chociażby. było kilka dziewczyn samych więc nie masz czym się przejmować:)
myśmy też chodzili we wtorki i w jeden dzień przed szkołą poszliśmy zobaczyć oddział, bo akurat we wtorki są dni otwarte:)
a termin wg miesiączki mam na 18.10, a wg usg wcześniej, na 13.10. (i to by się zgadzało z moimi obliczeniami:D ) więc spokojnie się wyrobisz i dobrze, że będziesz później chodzić, bo więcej zapamiętasz:)

Oczywiście też na Ujastek:-) i też tam będę rodzić:-).Niestety ja będę chodzić sama bo mój mąż w delegacji :/
Byliście zadowoleni z tych zajęć?? Ja nie zdążyłam się zapisać na sierpień ale myślę, że się wyrobię bo termin mam na 04.11 :o!!!!
A Ty na kiedy??

Re: offtopicowo :)

Gosia - słodziak z niego! Przecudny!

a gdzie idziesz do szkoły rodzenia? myśmy chodzili w sierpniu na ujastek, bo tam planuję rodzić, stamtąd mam lekarza prowadzącego

AgaCze:) przez wybór koloru to każda z nas przechodziła:) my w końcu wybraliśmy czarno-turkusowy- nasze zdjęcia są tutaj: http://picasaweb.google.pl/mmliberadzka/AmelkowyWozek#

mamy opla vectrę, więc ze zmieszczeniem się do bagażnika nie będzie problemu:)

fotelik tak jak pisałam wygląda trochę badziewnie, ale może będzie wygodny, najważniejsze, że stabilnie "siedzi" w samochodzie.
w Olkuszu to sklep "BECIKOWY Raj"ul. Buźnicza (boczna od ul. Augustiańskiej), tuż przy rynku, nas zainteresował od początku city car ze względu na zawieszenie na pasach plus skrętne kółka- więc najpierw pisałam do sklepu (adres mailowy i telefon na stronie mikado) czy mają je na stanie i jak już mieli, to wtedy pojechalismy:)akurat były też i milano i boston, więc mogłam każdy wyoglądać, city car wygrał ze względu na lekkość prowadzenia i ogólnie najbardziej mi się spodobał, choć opinie tu są różne i to już kwestia indywidualna:) zresztą ja od początku się na niego nastawiałam, ze względu na te pasy i możliwość bujania:D w połączeniu z nowoczesnością i wygodą- skrętne kółka
powiem Ci że ja na żywo jeszcze w ogóle nie widziałam nikogo z wózkiem mikado:)

monika - ja nawet nie wiedziałam, że w Olkuszu mieli te wózki...Kiedyś widziałam gdzieś na ulicy ox-forda i jakoś tak mi przypadł do gustu i zaczęłam szukać no i znalazłam...
Co do wielkości po złożeniu to miły pan Krzysztof z Mikado napisał mi, że boston zajmuje najmniej miejsca...
A jaki Wy macie kolor?? Ja się waham cały czas i już mam taki mętlik w głowie,że nie wiem zupełnie co wybrać, obstawiałam 8B, 9B albo 12B.
Hmmm, my też chcemy zamówić z fotelikiem, myślę sobie, że jeśli się nie sprawdzi to najwyżej kupimy inny ale cały czas mam cichą nadzieję, że będzie ok. A Wy do jakiego samochodu go pakujecie??My mamy fiata brava, bagażnik spory ma...
A mój mail to agnieszka.l@op.pl
Aaa, dziś zaczynam szkołę rodzenia...Ciekawe czego się tam dowiem ciekawego:-)

Re: offtopicowo :)

no proszę od razu wiadomo było, że będzie gwiazdą:) nie sądziłam tylko, że zacznie karierę tak szybko:D
piękny Filipek:)
a poza tym jak jego zdróweczko?

offtopicowo :)

zupełnie nie na temat, ale tak się z Wami zżyłam, że muszę się pochwalić, że nasze dziecię robi karierę medialną - wczoraj był w Faktach ;-)
http://www.tvn24.pl/28377,1618300,0,1,bez-znieczulenia,fakty_wiadomosc.html
ten z wielkim smokiem (w 1:11 minucie) to nasz chłop :)

Inne tematy z forum

pierwsza randka (15 odpowiedzi)

Witajcie.Umówiłam sie na sobote na pierwsza randke z super facetem, strasznie mi na nim...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (38 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...