Re: miejscówka do posiedzenia, spotkania się ze znajomymi wieczorem, a może piwko... ale gdzie w Pruszczu?
Miałam spacerówkę X-lander xa (2009) i bardzo ją lubiłam ale oczywiście miała minusy. Szeroki rozstaw tylnych kół - raz nie mogłam przejechać w kasie w markecie już nie pamiętam którym ale nawet kasjerka się zdziwiła, że mam nietypowy wózek, bo wszyscy przejeżdżają :/, nie chodziłam do piekarni na osiedlu i do papierniczego, bo mieli za wąski drzwi (Teutonia Mistral S przechodziła mi przez te drzwi na styk). Mogliby wreszcie zrobić coś, żeby można było przekładać rączkę albo chociaż montować spacerówkę przodem. Jedyne co mnie denerwowało bardzo i zdecydowało, że przestałam go używać, to oparcie spacerówki, które nie pozwalało dziecku siedzieć prosto tylko na półleżąco - starszemu maluszkowi to przeszkadza. Poza tym...suuuuper spacerówka :) polecam. Prowadzi się jak limuzyna, podbija rewelacyjnie, ma dobrą budkę głęboko naciąganą. Wybrałam model z 2009 roku, bo wg mnie ma lepszy śpiworek i budkę bez tak dużego okienka przez które chyba za mocno może świecić słońce w oczka latem.
0
0