kolorystyka (nie mowie o stelażu- rączce i mocowaniu) 432 w roku 2014 to:
http://www.mamaija.pl/product_images/3841_46884.jpg
a ten szary w paski jest z kolekcji 2013, której już zamówić nie można niestety - chyba, że by była na stanie gdzieś (tak nam powiedzieli dziś w salonie bo aż pojechałam się dopytać, bo kolor bardzo mi się podoba :) )
Pan powiedział, że jeśli mają wózek gdzieś "na stanie" są zazwyczaj w stanie dac lepszą cenę, która też jest uzależniona od tej po której zamawiali.
No i stelaż topline jest też tańszy niż racera także juz wiemy skąd różnica w cenie :)
Nam topline niestety nie wejdzie do bagażnika, ale jakoś przeżyję bez przekąłdanej rączki ;)
a jaką torbę braliście? udało sie dopasować kolorem? (bo my raczej też na szary wózek się zdecydujemy, tylko jeszcze nie wiemy który dokładnie :) )
Od kiedy będziecie używać wózek? ciekawa jestem czy dobrze się będzie jeździć po śniegu :) gdybyście się załapali, to będę wdzięczna za opinie!
my też będziemy brać cały zestaw - chyba nawet identyczny ;) tj ten sam fotelik bo go bardzo polecali (wczesnej chcialam maxi cosi, ale myslalam, ze nie ma adapterow do innych ;) ) no i baze na isofixy :) no i torbe moze oryginalna (nie mieli akurat na salonei tej najnowszej, ktora teraz jest do kupienia, a jednak chcialabym ją zobaczyć przed kupnem...)