Emilia

Wróżka

Gdańsk, Powstańców Warszawskich

Gorąco polecam (1) To czy wróżby się sprawdzą, to czas pokaże, ale Pani Emilia powiedziała o tym... M. Niesamowite... (1) Cudowna kobieta! Zdecydowanie polecam. Po wyjściu od p.Emilki od razu... Ma-Gda cała prawda (4) Wróżka Emilia jest przemiłą, sympatyczną osobą. Człowiek z chęcią otwiera się... Natalia
Pani Emilia to wspaniały doradca (1) Po raz kolejny przekonałam się, że pani Emilia się nie myli. Żałuję tylko, że... Keryann Z czystym sumieniem (2) Polecam z czystym sumieniem. Byłam u niej z pół roku temu, powiedziała mi... Jissa Emilia ma dar:) (1) Emilię znam od czterech lat, wiele razy mi pomogła wyjść z psychicznego... Gabrysia P Po 3 godzinach... (4) 3 godziny temu była u pani Emilii pierwszy raz i jeszcze się trzęse. Byłam... D. Magia spokoju i ciepła (1) Emilia jest osobą, która potrafi podnieść na duchu. Ja nie chodzę po porady,... Andżelika Nie dajcie wiary tym komentarzom (9) Nie dajcie wiary tym komentarzom, bo osoba o której czytacie teraz komentarze... zniesmaczona Oczywiście Polecam !!!! (2) Bardzo dobra interpretacja przeszłości.Konkrety i ogólna ocena... Karolina Kniejewska Wiarygodna i profesjonalna porada (1) Naprawdę polecam p. Emilię - jest przesympatyczną osobą o ogromnych... Magda J. - opinia (1) Byłem 2 razy. Wszystko się sprawdziło (i nadal sprawdza). Polecam. Poza tym... J. Dziekuje (4) OGROMNIE POLECAM - TAK SŁOWNE I MIŁE OSOBY POWINNO SPOTYKAĆ SIĘ CZĘŚCIEJ,... Jadwiga Polecam ;) (2) ODCZEKAŁAM ROK Z KOMENTARZEM .Pani EMILIA jest właściwą osoba do... Anna P. Naprawdę warto :) (1) Bardzo rzeczowa, konkretna, skrupulatnie odpowiada na pytania. Nie podaje... Ola Dobra wrózka :) (1) "Jestem w głebokim szoku, jak po bardzo powierzchownie zadanym pytaniu,... Rafał Brak słów - pozytywnie na 100% :) :) (1) Pani Emilia jest niesamowita! Od wejścia sprawia, że czujesz się swobodnie.... Basia Polecam (1) Dwa lata temu byłam u Pani Emili, to co wszystko mi powiedziała niestety się... Patrycja R. POLECAM :) (1) Dziś byłam u Pani Emilii. Na początku bardzo się stresowałam. Dowiedziałam... Paulina Po prostu niesamowita (1) Niesamowita spostrzegawczość i umiejętność odgadywania charakteru i upodobań... Tomasz