Emilia

Wróżka

Gdańsk, Powstańców Warszawskich

Pani Emilia jest naprawdę super (1) Witam , kilka tygodni temu odwiedziłam panią Emilię,i nigdy nie spotkałam się... basia polecam (1) Byłam wczoraj u Pani Emilki i wyszłam już z mniejszym bólem w sercu. To, co... Magda Polecam !!!!!!!!!!! (1) Dołączam się do wszystkich opini jest naprawdę wspaniałą wróżką.Zanim... Iwona
Super wróżka (1) Jak narazie sprawdza mi się czekam na dalszy ciag wydarzen ;-)Wróżka bardxzo... marta POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo dziekuje za pouczajaca rozmowei spotkanie!Dotychczas wszystko sie... Katarzyna polecam (2) Wspaniała osoba!!! 100% Sprawdzalność!!! Co najważniejsze zawsze szczerze... Aleksander TA WRÓŻKA TO CZARODZIEJKA LUDZKICH DUSZ, SERC I UMYSŁÓW (2) Byłam ponownie u Pani Emilii. To wspaniałą, cudna, mądra i najlepszą wróżka w... Asia Pozdrowienia dla p.Emilii (1) Wspaniała kobieta,bardzo ciepła.Gdy mówiła o mojej przeszłości,miałam... Sylwia Kobieta Anioł (1) Jestem bardzo wdzięczna Pani Emilii, dzięki niej zostały rozwiane wszystkie... Ania Polecam (1) Po pierwszejwizycie u z Wróżki Emilii jestem pod wielkim wrażaniem.Posiada... Katarzyna W. Wspaniala osoba,Kobieta Anioł (1) Po przyjściu do pani Emilii poczułam się jak bym była u dobrej koleżanki... Rzymianka Wspaniała osoba :) (1) Wspaniała rozmowa, miła atmosfera jestem naprawdę mile zaskoczony spotkaniem... Kamil wspaniała wróżka (1) Dzieki komentarzom na portalu trafiłam do Pani Emilji, troche się... Agnieszka na 5! (1) Polecam serdecznie. Atmosfera bardzo ciepła, trafna ocena sytuacji, cenne... olenka96 super tarocistka (1) profesjonalizm 100% , zna sie na tym perfect gdanszczanka