Emilia

Wróżka

Gdańsk, Powstańców Warszawskich

polecam }]i[{ (1) Witajcie, W końcu po paru miesiącach i długich rozważań na temat warto nie... Beata Polecam!!! (1) Byłam u Pani Emillii na wizycie, bardzo ciepła i przyjazna osoba. Powiedziała... Justyna Agjnieszka - opinia (7) Niestety nie przyłączę się do tych pieśni pochwalnyxh na temat tej Pani.... Agjnieszka
Prawdziwa Wrozka (1) Prawdziwa Wrozka Bywalam w moim zyciu u paru wrozek i moge z cala pewnoscia... k. WSPANIALA OSOBA (1) Emilia to Bardzo Miła Kobieta która wie co mówi i dobrze Mówi... Chce tez... Monika z Monachium Poooolecam !!! (2) Jestem b. zadowolona z uslug p. Emilii, wiem wszystko z wyprzedzeniem , wiem... Kasia niesamowita kobieta (1) dwa lata temu mialam przyjemnosc poznac p.Emilie osobiscie do dzis jestem pod... marta profesonlaizm!! (2) Emilia przede wszystkim jest profesjonalistką. To, co mówi jest zgodne ze... Joanna Polecam! (1) Jestem zachwycona!!! Pani Emilia jest niesamowicie miłą i ciepłą osobą. Od... Pixie Pomocy ;) (1) mógłby ktoś napisac tutaj, gdzie ta pani przyjmuje oraz cennik jej usług?... Sylwia Zdecydowanie polecam (1) Przyznam szczerze ,ze kontakt z tą Pania traktowałam z pewnym... Monika Letkiewicz Anna - opinia (1) Mam pytanie, czy wie ktoś może jak skontaktować się z wróżką Emilią i ile... Anna Polecam Wszystkim !!! (1) Jestem pod wrażeniem tej Wspaniałej Kobiety.Z całą pewnością zna się na tym... agnieszka polecam (2) To moja nie pierwsza wizyta u wróżki, ale po raz pierwszy nie miałam ochoty... Kasia Jestem w szoku !!! (1) Jestem w ogromnym szoku ! Zanim się spotkałam z Panią Emilią byłam nastawiona... Aleksandra sama nie wiem... (1) Atmosfera jest naprawdę super, Pani Emilia bardzo miła,... ale z perspektywy... malinka Bardzo , bardzo polecam (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem , atmosfery, porozumienia, wiedzy ,... Alina Wróżka (1) Witajcie. Byłam w ten wtorek u P. Emilii. Musze przyznac, ze nie wiedzialam... Pani Emilia wie :) lek dla zbolałej duszy... (1) Emilia to wyrozumiała, ciepła i madra kobieta. Wiedziła o mnie tyle ile ja... Anna CUDOWNA OSOBA!!! (2) DO WRÓŻKI EMILII CHODZĘ REGULARNIE,GDYŻ POMOGŁA MI NA ŻYCIOWYM ZAKRĘCIE I TO... Twoja Sylwia