Wspólna zabawa dwulatków

Tata (38) dwuletniej Oli umówi się z mamą 1,5-3 letniego malucha w celu zorganizowania wspólnej zabawy dla dzieci, spaceru bądź innej aktywności.
Jestem otwarty na wszelkie racjonalne i rozsądne propozycje. Chodzi mi głównie o socjalizowanie dziecka - córka uwielbia towarzystwo innych dzieci. Jest zdrowa, wesoła i towarzyska. Nie szukam przechowalni, chcę urozmaicić i zorganizować ciekawie i pozytywnie czas swojej córce, szczególnie w te ponure jesienne dni :)
Gdańsk Ujeścisko.
Córkę mam we wtorki i czwartki od 9.00 do 13.00, co drugie soboty i niedziele (10-18), środy (9-13).
Zapraszam
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wspólna zabawa dwulatków

Pierwsze pytanie, które zadał mój mąż : dlaczego nie z tatą? ;).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

To samo mi na mysl przyszło,dlaczego z mama anie tatą?;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

albo z babcią :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

co się czepiacie?:)))))) to chyba "zdrowy" odruch że z mamą hahahha...no jeszcze babcię zrozumiem - niektóre są młode:))))))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobietę na dziecko chcesz poznać?? Weź się facet w garść, bo normalnie żal mi Ciebie. Żeby tylko dziecko, jak "je masz", wiedziało co tak naprawdę chodzi Ci po głowie. Wstyd. Spędzaj czas z dzieckiem, ciesz się nim. Socjalizowanie, normalnie śmiech na sali....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 14

tatuś jak sam przyznał ma widzenia z dzieckiem więc zapewne rozwodnik... to sobie jakos musi ten czas "umilić" i się "posocjalizować"...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Haha ale ze co chodzi po glowie? Nawet jesli, to taki grzech ze facet chce sobie na nowo ulozyc zycie? Poznac kobiete w podobnej sytuacji? Taaak niech lepiej ugania sie za 16stkami w klubach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile w was niektórych życzliwości i empatii :) Widać, że już nas znacie, całą naszą historię i wystawiacie odpowiednią ocenę? Tak, po rozwodzie. Wywalczyłem kontakty z córką i chcę je jak najlepiej wykorzystać. Babcia też może być. Facetów wolałbym nie, bo nie chcę, żeby podobni do was niektórych brali nas na ulicy za gejów z dziećmi.
Pozdrawiam normalnych i życzliwych :)
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tylko z ciekawości (albo wścibstwa może niektórzy by powiedzieli) - a ta mama z dzieciaczkiem to ma być kobieta samotna czy nie? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

@Izkha: może być samotna, może nie być, nie po to jest to ogłoszenie - chodzi o dzieciaki i ich czas a nie mój.
Tak na marginesie: poziom świadomości społecznej w tym kraju odzwierciedla dobrze hierarchia działów tego forum - temat "rodzina i dziecko" jest w dziale "Kobiety" (Kobiece ploteczki i nie tylko.).
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie pytałam ze złośliwości tylko byłam właśnie zaskoczona tonem wcześniejszych wypowiedzi, bo gdyby Pan na początku napisał, że poszukuje samotnej mamy z małym dzieciaczkiem to być może te wypowiedzi w moim mniemaniu miałyby większe uzasadnienie, a tak po prostu sama (ze swoją w końcu kobiecą świadomością :)) byłam zaskoczona wypowiedziami innych Pań.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Też byłem zaskoczony. Może niepotrzebnie napisałem, że "umówię się" i z "mamą", może to dwuznacznie zabrzmiało. Pozdrawiam :)

Nie obraź się, ale z tymi gejami to przesadziłeś:)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"(...)chcę urozmaicić i zorganizować ciekawie i pozytywnie czas swojej córce" - może np. https://www.groupon.pl/oferty/trojmiasto-extra/Przystanek-wietego-Mikolaja/13040514 - tam na pewno będzie dużo dzieci :)

Mezatki sie pewnie i tak nie zglosza, bo jak sadze mezowie nie beda zachwyceni takim pomyslem :-)

Ale ogolnie powodzenia zycze, wbrew pozorom zagladaja tu do nas czasami Panowie, wiec nie zrazaj sie.

Inne tematy z forum

Osiedle Warszawska (5 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...

Olchowa Dolina (19 odpowiedzi)

Olchowa Dolina powstaje w lokalizacji, gdzie rzadko powstają budynki jednorodzinne. Inwestycja...

Gecco Deweloper (9 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...