Wybór Developera??

Witam.
Zamierzam zakupić mieszkanie prosto od developera, w takich lokalizacjach jak. Gdańsk, Pruszcz, czy Tczew jak również w mniejszej miejscowości max 15 km od Gdańska w miarę dobrą komunikacją.
Wiem że developerów jest masa i to właśnie boli bo zdania podzielone a ja nie chcę kupić budowlanego bubla za dużą kasę i zaś płakać jak dziecko do poduszki.
Jeśli mogą Państwo jakoś pomóc to bardzo będę wdzięczny za konkretne informacje .
Z góry dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wybór Developera??

Witam, proszę o kontakt - zapraszam aby wspólnie przejrzeć 46 inwestycji deweloperskich , które mamy w swojej ofercie.

zespół homehaus.pl

robert.kurowski@homehaus.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wybór Developera??

Jeśli szukasz developera godnego zaufania, zainteresuj się biurem http://www.russjan.com . Mają dużą ofertę apartamentów na terenie całego Gdańska, na pewno znajdziesz coś dla siebie :)
Niedawno miałem taki sam problem jak ty, ale już zdecydowałem się dzięki Russjanowi na zakup apartamentu w Gdyni nad praktycznie samym morzem. Beż żadnych niespodzianek. Wszystko jest cacy. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

dom czy mieszkanie??? (429 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...