Czy znacie kogoś kto mógłby mi pomoc wykończyć mieszkanie w stanie deweloperskim. kogoś polecacie??? a może macie fotki z przeprowadzonych prac??? marcinwrobel26@wp.pl
witam,moge polecic pana,ktory wykonywał u mnie remont.doradził w kwestiach praktycznych urzadzenia pomieszczen,zorganizował zaopatrzenie w materiały i wykonał wszystko w terminie. p.Przemek 601432657
Oj wszyscy wykonawcy , pod płaszczykiem niby znajomych polecają siebie.Ja rozumiem ,że jest zimno , i brak zleceń , ale żeby aż taka propaganda???/ Fe i FUJ
jesli chodzi o remont ludzie polecaja to co mysla ze jest dobrze zrobione pojecie jakosci jest wzgledne skala od1-10 dobrze zrobione hm = standard np szpachlowanie dobrze zrobione 90%ekip raz zaciaga sciane na raz i szlifuje maluje czy to dobrze?watpie cena = jakosc tego nic nie zmieni sam posiadam firme budowlana niechce siac reklamy ludzie oferujacy swoje usługi to hydrallicy bez uprawnien samouki elektrycy samouki ktora firma 2osobowa stac na hydrallika lub elektryka potem zalewa itp historie i jest panika jesli chodzi o wykonczenia uwaga uwaga najiwnosc polaka tano znaczy dobrze remont jest na lata prosze brac firmy zarejestrowane w razie problemow łatwo roscic odszkodowanie chetnie pomoge wrazie pytan spub@interia.eu
Możesz szukać ofert w internecie, ale możesz też sam zamieścić zlecenie na wykonanie usługi, czyli wykończenie mieszkania.
Możesz to zrobić w serwisie ktozbuduje.pl
Wystarczy zamieścić zlecenie, a fachowcy sami się zgłoszą.
fachowcy sami sie polecaja prosze wejsc na trojmiasto ogloszenia budowlane umowic sie na spotkania i juz porozmawiac z firmami odradzam te polecenia tutaj propaganda .....