Bardzo fajna wypożyczalnia (1) Pozytywna opinia. Miła Pani. Rozsądne podejście bez kombinowania. Wszystko... Jacek Super serwis polecam (1) Tak powinien wyglądać serwis w całym Trojmiescie.Samochody nowe ,kierowcy na... Adam Bardzo dobra firma, brak zasrzeżeń (1) Autokar nowiutki ( jeszcze pachnie nowością), kierowca był bardzo miły,... Marcin
firma godna polecenia (1) Polecam tę firmę, kierowca przyjechał na czas i wszystko przebiegło zgodnie z... Katarzyna Rzetelna firma godna polecenia! (1) Polecam skorzystanie z usług tej firmy - usługa przewozu osób wykonana... Renata Niewiarowska Smoki polecają TravelComfort (1) Korzystamy z usług firmy od 2014 roku. Polecamy za punktualność, kulturę... KS PRZYGODA Gdańsk - Smocze łodz Firma godna polecenia (1) Szybki, sprawny, bezproblemowy przewóz 200 (czerwiec 2016) i 300 osób... MartaD przewóz niepełnosprawnych dzieci (1) ta firma wozi mojego brata do przedszkola dojeżdża na czas pani z busa pan... n Firma idealna do transportu ziemniaków (1) Firma OLIMPIC to chyba jedna z najgorszych firm na Pomorzu. Osoba która nią... Miłosz Nie polecam tego przewoźnika! (1) Skorzystaliśmy z usług tego przewoźnika ostatni raz. Autobus wyruszył ze... klient Super profesjonalna obsługa (1) bus-transport.eu zapewnił nam pełną obsługę wesela wszystko punktualnie,... Adam Mało rzetelnie (1) Wifi brak chodź jest nalepka. W słoneczny dzień jedzie się jak w saunie bo... Lacko Złośliwi właściciele (1) "Frontem do Klienta" - czyli pozabierać pasażerom kilka kursów i... Skazana na Plus-Express Polecam z czystym sumieniem tę firmę (1) Dojeżdżam niemal codziennie od kilku lat do pracy z tą firmą. Zawsze jest na... Ewelina Viano (1) To nie bus to limuzyna ! I stolik między siedzeniami robi wielkie wrażenie.... Marcin Bardzo Polecam (1) Polecam bardzo, bardzo przejazdy Ikarusem. Osobiście korzystałem z przejazdu... Daniel Niestety jestem zawiedziona (1) Wybralam busy firmy Olimpic jako transport do pracy (trasa Gdynia- Hel).... Anna SKS Bałtyk Gdynia i SKS Bałtyk Gdynia Akademia Piłkarska (1) Profesjonalna firma. Współpracujemy z Autokomfortem od trzech lat. Polecamy. SKS Bałtyk Gdynia i SKS Bałtyk G Przejazd na wesele (1) Extra transport i super kierowca! :) Wszystkim naszym gościom i nam (bo... Marcin Ikarusem na Panieński! (1) Kultowy Ikarus został wynajęty jako transport na imprezę na Wieczór... Justyna