Bardzo dobra firma, brak zasrzeżeń (1) Autokar nowiutki ( jeszcze pachnie nowością), kierowca był bardzo miły,... Marcin firma godna polecenia (1) Polecam tę firmę, kierowca przyjechał na czas i wszystko przebiegło zgodnie z... Katarzyna Rzetelna firma godna polecenia! (1) Polecam skorzystanie z usług tej firmy - usługa przewozu osób wykonana... Renata Niewiarowska
Smoki polecają TravelComfort (1) Korzystamy z usług firmy od 2014 roku. Polecamy za punktualność, kulturę... KS PRZYGODA Gdańsk - Smocze łodz Firma godna polecenia (1) Szybki, sprawny, bezproblemowy przewóz 200 (czerwiec 2016) i 300 osób... MartaD przewóz niepełnosprawnych dzieci (1) ta firma wozi mojego brata do przedszkola dojeżdża na czas pani z busa pan... n Firma idealna do transportu ziemniaków (1) Firma OLIMPIC to chyba jedna z najgorszych firm na Pomorzu. Osoba która nią... Miłosz Nie polecam tego przewoźnika! (1) Skorzystaliśmy z usług tego przewoźnika ostatni raz. Autobus wyruszył ze... klient Super profesjonalna obsługa (1) bus-transport.eu zapewnił nam pełną obsługę wesela wszystko punktualnie,... Adam Mało rzetelnie (1) Wifi brak chodź jest nalepka. W słoneczny dzień jedzie się jak w saunie bo... Lacko Złośliwi właściciele (1) "Frontem do Klienta" - czyli pozabierać pasażerom kilka kursów i... Skazana na Plus-Express Polecam z czystym sumieniem tę firmę (1) Dojeżdżam niemal codziennie od kilku lat do pracy z tą firmą. Zawsze jest na... Ewelina Viano (1) To nie bus to limuzyna ! I stolik między siedzeniami robi wielkie wrażenie.... Marcin Bardzo Polecam (1) Polecam bardzo, bardzo przejazdy Ikarusem. Osobiście korzystałem z przejazdu... Daniel Niestety jestem zawiedziona (1) Wybralam busy firmy Olimpic jako transport do pracy (trasa Gdynia- Hel).... Anna SKS Bałtyk Gdynia i SKS Bałtyk Gdynia Akademia Piłkarska (1) Profesjonalna firma. Współpracujemy z Autokomfortem od trzech lat. Polecamy. SKS Bałtyk Gdynia i SKS Bałtyk G Przejazd na wesele (1) Extra transport i super kierowca! :) Wszystkim naszym gościom i nam (bo... Marcin Ikarusem na Panieński! (1) Kultowy Ikarus został wynajęty jako transport na imprezę na Wieczór... Justyna Niezapomniane wspomnienia (1) Kultowy Ikarus był zamówiony jako niespodzianka od Pni Młodej dla Pana... Ojciec Pani Młodej Super Ikarus na wieczór panieński ! (1) Polecam każdemu na różne okazje, świetny Pan kierowca w stylowym ubranku :D... Agnieszka