Nie polecam (1) Ceny usług nie ocenię - nie ja opłacałem przejazd. Komfort jak na Ikarusa... Karol S polecamy w 100% (1) Wynajelismy autokar dla gosci weselnych. Autokar przyjechał na czas,kierowca... Kamila i Adam Polecam (2) Dzień przed planowaną podróżą zadzwoniłam do firmy by skonsultować rozkład... Kamila
polecam firmę (1) Będąc na pomorzu korzystałem z usług różnych firm przewozowych ale firma... Magik-Częstochowa Ikarus na ślub (1) Bardzo gorąco polecam Ikarusa. Nasi goście jechali nim z kościoła na wesele.... Piotr Polecam (1) Always on time, at the best price. Highly recommended. weronika Gorąco Polecam (1) Największe atuty firmy to: punktualność, niezawodność i najwyższa jakość... Bogusia Profesionalizm (1) Wysoki poziom obsługi, rzetelność, punktualność. Bardzo sympatyczni... Szkoła baletowa wynajem na ślub (1) Wynajem Ikarusa na ślub było najlepszym pomysłem jaki mógł nai przyjść do... Ola i Krzysiek Polecam (1) Świetna firma, auto podjechało czyste a kierowca mówił po angielsku co było... Kasia Najlepsza firma w Trójmieście (1) Razem z mężem podróżujemy po całej Europie, znamy wiele firm przewozowych i... Anna Przewóz osób (1) Cieszę się, że szukając firmy do przewozu osób w województwie pomorskim... Marta wyjazdy z Autokomfortem (1) Polecamy firmę Autokomfort z Chwaszczyna. Korzystamy z ich usług przewozowych... Stowarzyszenie MOST Jak sama nazwa wskazuje Komfort (1) Jechaliśmy z Panem Pawłem do Chorwacji 1500 km , nowoczesne autokary co... Michał HTEP Polska Sp. z o. o. (1) Mieliśmy przyjemność korzystania z usług które oferuje firma Autocomfort.... Htep Polska Fachowa obsługa (1) szybka obsługa ,szybhki dowóz do celu polecam korsarz540 POLECAM (1) Wraz z rodziną chcieliśmy zobaczyć główne atrakcje województwa Pomorskiego,... Łukasz Polecam (1) Korzystałam z przejazdu grupy 17 osobowym busem. Polecam zarówno jeśli chodzi... Aga Serdecznie polecam (1) Miałem przyjemność podróżować autokarem z firmą MPA. Najwyższy model Setry,... Bartek Polecam (1) Bardzo solidna firma, często korzystam z ich usług, auta nowe i zadbane,... Damian