Polecam! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim szukającym świetnej atrakcji w ramach... Janek Umawia się telefonicznie a potem zmienia ceny (1) Chciałem wynająć przewóz osób podczas pogrzebu. Telefonicznie ustalone... Tomasz wynajem na ślub - bezbłędny :) (1) Jeśli zastanawiacie się nad jakimś luksusowym środkiem lokomocji w... Adam
gorąco polecam! (1) Pan Filip to osoba konkretna, rzeczowa. Poratował mnie w trudnej sytuacji a i... Anna Biant Świetna decyzja! (1) Kultowy Ikarus to najlepsza opcja na przewiezienie gości weselnych- np.z... Megi i Tim Natalia Lipińska - opinia (1) Ikarusem pojechaliśmy do ślubu, wrażenia niezapomniane! Goście byli... Natalia Lipińska Świetna sprawa! (1) Kultowy Kierowca Łukasz zawiózł naszych gości Kultowym Ikarusem, czym wprawił... Marta i Wojtek Wesele (1) Wynajęliśmy Ikarusa na nasz ślub. Od samego początku potrzebowaliśmy... Ania i Konrad JAK NAJBARDZIEJ POLECAM (1) Ikarus super sprawa. Myśmy wypożyczali go na nasz ślub. Goście byli mega... Gosia i Bartek Impreza Okolicznościowa - Wesele (1) Ikarus to ciekawa opcja na sentymentalną i nietuzinkową podróż i sesję... Hipolit NIE POLECAM!!! (1) 23-GO marca ok godz. 09:00 zadzwoniłam do firmy OLIMPIC i odebrała BARDZO NIE... NIOLKI Zdecydowanie na tak (2) Firma MPA Poland pomogła mi zorganizować transport gości na wesele. Były nam... Mariusz Cz. Solidna firma (2) Firma została mi polecona przez znajomych. Zamówiliśmy transport do Warszawy.... Kuba beznadzieja (3) dzwoniłam dzisiaj rano by dowiedzieć się czy bus będzie jechał wieczorem w... zawiedziona Bardzo zadowolona (1) Ja natomiast jestem brdzo zadowolona. Jechałam z wycieczką do Berlinana... Ania Solidna, profesjonalna firma. (1) Razem z grupą znajomych wynajęliśmy 20-osobowego busa, żeby zawiózł nas z... Rafał K. PTTK Oddział w Gdańsku - opinia (1) PTTK Oddział w Gdańsku od kilku lat współpracuje z firmą AutoComfort.... PTTK Oddział w Gdańsku pełen profesjonalizm (1) Szukając firmy transportowej dotarłam do Firmy Pana Tomasza Gałązki... KB busy z klasą (1) Zorganizowałem spotkanie pracowników w miejscowosci wiezyca /najnowszy model... adam a&p Nierzetelny i wulgarny (2) Miałem nieprzyjemność współpracy z tą firmą. Właściciel preferuje standardy z... Właściciel Biura Podróży