Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wypłaty 500+ cz.2

Złożyłam wniosek początek maja - do dzisiaj cisza, brak kasy, brak decyzji.
W dniu dzisiejszym osobiście byłam w MOPR ( Gdańsk 3 maja ) otrzymałam informację, że cały czas rozpatrywane są wnioski kwietniowe.
Bardzo dużo osób mailowo otrzymuje info dotyczące uzupełnienia dokumentacji. Sprawdźcie czy czegoś nie dostałyście.
Wypłaty obecnie odbywają się 2 razy w tygodniu - po całym zakończonym procesie wypłata będzie między 10-15 każdego miesiąca.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja 4.04 na dwójkę i też nic . Gdańsk . Osobiscie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

skladalam osobiscie 13 kwietnia, nie mam kasy ani decyzji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolezanka skladala 20.04 poczta Gdansk,musiala uzupelniac,dostala 27.05 za kwiecien i maj.ja skladalam osobiscie w Gdansku 09.04. Nie dostalam jeszcze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skladalam 1.04 dostalam kasę w środę na dwójkę dzieci.to Gdańsk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy jeszcze ktoś z 1 kwietnia nie dostał?

Do Magdy tak sie sklada droga pani że dzwoniłam pierwszy raz tylko po to aby dowiedziec sie czy mój wniosek wysłany pocztą dotarł!!!
Trochę więcej życzliwości życzę a będzie nam się lepiej żyło
Karma wraca!!!!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie. A co będzie jak pieniądze na program 500+ się skończą?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 13

najpierw napiszę że już dostałam,tak jak wspominałam wcześniej.wchodzę na te forum bo z ciekawością czytam co piszecie.i co?i to że nie mogę uwierzyć jak niektóre z was piszą.wcześniejsze forum powstało żebyśmy mogły się dzielić swoimi wiadomościami,ale była większość która zamiast pisać że dostałam że tego i tego dnia tu i tam wypłacają to zaczęły sobie skakać do gardeł.powstała druga część tego forum i myślałam że będzie lepiej.że normalne osoby będą sie wypowiadały.ale się myliłam.babska nienawiść i zazdrość jednak górą.po co te złośliwe wpisy?jak masz wchodzić na te forum i obrażać kogoś to lepiej tu nie zaglądaj.aż mnie krew zalewa jak czytam niektórych z was wpisy.pozdrawiam i wytrwałości dziewczyny w czekaniu
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

~Anna właśnie przez takie jak Ty linie są ciągle zajęte - wydzwaniacie jak opętane bo przecież "minoł" miesiąc więc co się potem dziwicie, że nie można się dodzwonić.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Powstańców

Dziewczyny z Gdańska - dodatkowe dokumenty zawoziłyście na 3 Maja(UM) czy Powstańców Warszawskich(MOPR)?

ja składałam przez bankowość elektroniczną 05.04 i dostałam przelew dzisiaj, czyli 02.06, ale tylko 500 zł, więc to chyba za kwiecień. dziwne, bo wszyscy dostają wyrównanie, a tu wyrównania brak. fajnie, że wpłynęło cokolwiek, tzn, że wniosek dotarł i był ok. decyzji żadnej nie ma.

Xxx dzięki za odpowiedź, pozostaje czekać ;-)

Ja dziś od rana dzwonilam bo minoł miesiąc ale niestety caly czas slyszałam w tele nasi konsultanci sa chwiowo zajeci i tak w kolko po jakiego gnata jest ta infolinia jak nikt nieodbiera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Tak w każdym miesiącu. W Gdyni ok. 10-15
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też 06.04 w formie papierowej i nadal cisza:(

Gdynia 10 lutego
12 maj brak decyzji

A czy ktoś wie jak to wygląda, jeśli już raz wypłacili to już w każdym miesiącu będą płacić?

Tak jestem z Gdańska

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

tabletki antykoncepcyjne- jakie polecacie?? (71 odpowiedzi)

chciałabym zacząć brac tabletki antykoncepcyjne, wiem że lekarz powinien je dobrać. Ale jestem...

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...