Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wypłaty 500+ cz.2

Taki mają bałagan skoro zabierają się za maj a kwietnia nie dokonczyli
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

wiesz niektórzy z kwietnia nie dostali jeszcze a ty martwisz sie o maj...........
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mi dzisiaj przyszedł meil źe mam potwierdzić źe przebywam na terenie Gdańska może końcu się coś ruszyło 9 maj składałam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ivmama - chyba masz rację. Mnie dzisiaj Pani też potwierdziła, że 10-15 lipiec to najpewniejszy termin. A ewentualna czerwcowa transza to duży znak zapytania.

Dzwoniła do mnie Pani z Mopsu w Gdyni ze przyznano mi 500+ a jeśli chodzi o wypłatę to między 10a 15 więc pewnie nie ma co się naprawiać na jakieś czerwcowe transze

A co jak czerwiec się skończy i dalej będzie cisza(w sprawie wniosku złożonego osobiście na początku kwietnia)?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

to mu wtedy wyplaca :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jak to jest jezeli ktos jest juz na liscie wyplat?

a na infolinię w Gdańsku dodzwonić się to jakas pomyłka!!! 3 dni telefonowania i zero kontaktu!!!

Gdynia 01.04 2-gie dziecko, informację o pozytywnej decyzji mam tylko mailowo, pieniędzy na koncie nie.

Gdynia 25 kwietnia dalej cisza dzisiaj się zdenerwowalam i napisałam emaila bo nie rozumiem jak ludzie w kwietnia jeszcze nie mają pieniędzy a ludzie z maja już niektórzy tak to chore ... niby tak ustawowe 3 miesiące ale koleżanka składająca dzień wcześniej dostała już po 10 maja kase . A u mnie nawet decyzji nie ma

Gdynia 3.04 i cisza :( brak odpowiedzi na e-mail, lakoniczna informacja telefoniczna. Po szczegóły zapraszają do UM.

Czy jest tu jeszcze ktoś kto składał w Gdyni 1.04 i nadal nic nie dostał??

do Gdańska? 500plus@mopr.gda.pl

wystarczy przeszukać wątek..........

Witam - a jaki ten adres mailowy, dziekuje

Standardowo tak, chociaz w zeszłym miesiącu były 3 transze i to są te dodatkowe listy. Także tak jak pisałam wcześniej, loteria.

to Gdynia robi wyplaty tylko raz w miesiacu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzwoniłam do UM Gdynia. Jeżeli jest decyzja, to standardowo 10-15 lipca. Są tworzone dodatkowe listy, ale kto i kiedy, to Pani z Wydz Spraw Społecznych nie wiedziała.

Ja składałam w Gdansku na początku kwietnia i niestety nie dostałam jeszcze nic.u mnie na poczcie wisi informacja, ze wypłata świadczeń w Gdańsku w czerwcu 27-30. Wiec niewykluczone, że do końca miesiąca się wreszcie wyrobia.

luna miało być tak : tym co składali w kwietniu mają do końca czerwca wypłacić potem podobno juz mniej pracy, bo mniej wniosków.
PS. wszyscy moich znajomych składających wnioski w kwietniu juz otrzymała kase za kwiecień i maj

Inne tematy z forum

Synek rozbił głowę i dziwnie mruga oczami-kto zna dobrego okuliste?;/ (30 odpowiedzi)

W czwartek mój 3letni synek spadł z krzesła i rozbił główkę trzeba było szyc ale poza tym nic mu...

niepracujaca zona, czy to zle? (142 odpowiedzi)

Na rodzinnym niedzielnym obiadku bylo dzis nawet milo ale pol zartem, pol serio ktos zrobil...

Kiedy przekłuwałyście córkom uszka ??? (153 odpowiedzi)

Chodzi mi o wiek maluchów. Widziałam różne opinie, że lepiej do roku, inny, że na rok, a jeszcze...