Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Nr tel GDAŃKS

Dziekuje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Nr tel GDAŃKS

(58) 3267985
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nr tel GDAŃKS

A czy któraś z szanownych Pań mogła mi podać numer telefonu gdzie można zadzwonić i dowiedzieć się czy wniosek chociaż był poprawny ?? Składałam przez raiffeisen 29.04 na pierwsze dziecko i mam cisze ( ja wiem trzy miesiące się czeka ) , ale jestem nie pewna co do poprawności wniosku
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wypłaty 500+ cz.2

To prawda,w Gdyni się nie wyrabiają tylko przyznać się do tego nie potrafią....
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0

A mozecto jest tak ze w Gdyni na pierwsze i drugie jakoś dłużej się czeka... nie wiem sama co myśleć. Pisałam już w poprzednim wątku ze byłam wzapytac w Mopsie i swój wniosek 20 mają czyli miesiąc od złożenia wniosku na pierwsze i drugie. Pani powiedziała mi ze wnioski z 20 kwietnia to bardzo odległa data bo wciąż rozpatruja te z początku miesiąca. Nie było w stanie powiedzieć mi też czy wniosek jest kompletny i w porządku no bo jeszcze nikt do niego nie zajrzał. Dostaje rodzinne i podobno Ci którzy dostają rodzinne mieli dostawać 500+ sprawniej. Strasznie się wloka:)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

składane 1.04. przez bank pekao S.A., przelew 25.05 na drugie dziecko Gdynia od razu za dwa miesiące
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

napisałam do Pani na prv.

Re: aaa

Hmm. Skąd wiesz ze złożyłam ? Może mi się po prostu nie należy. ...
Czemu wycofanie wniosku miałoby świadczyć o honorze?
Juz lepiej chyba się gdzieś przeprowadzić.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 36

Dopiero z rodzinnym Gdynia miedzy 10-15.06
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia kiedy będzie teraz płacić?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

widać,że Gdańsk się uwija. Dostaliśmy drugie 500 za maj, czyli jesteśmy na bieżąco. Miła niespodzianka, bo dzień dziecka itd...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

A co napisane jest w decyzjach w Gdyni na temat przelewów ? W jakich dniach danego miesiąca będzie wypłacane 500 + ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja jak pisałam w poprzednim wątku składałam osobiście w Gdańsku w głównej placówce na drugie i trzecie dziecko 2.04.A 5.05 dostałam przelew na konto za kwiecień.po kilku dniach dostałam decyzje.a 25.05 miałam kolejny przelew za maj.na decyzji pisało że zostało mi przyznane do września 2017 r.i że każdego miesiąca między 25 a ostatnim dniem miesiąca będe dostawała przelew.dla zainteresowanych to tak jak pisałam w tamtym wątku w Gdańsku przelewy są co 2 dni.a potem każdy będzie dostawał tak jak pisałam między 25 a ostatnim.dodam jeszcze że dzwoniąc uzyskiwałam zawsze informacje i były bardzo miłe panie.pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Raczej po tobie widać że się cofasz....skończ tą bezsensowną dyskusję i wycofaj wniosek o 500 plus.pokaż jaka jesteś mądra i honorowa.
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 7

Ooo. Wiek świadczy o wiedzy?
Ja wciąż się czegoś uczę i rozszerzam swoje horyzonty. No ale można się też zatrzymać (albo i cofać)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 39

składałam tego samego dnia co Państwo przez AliorBank,napierwsze i drugie dziecko. W środę dostałam przelew, wcześniej kontaktowała się ze mną Pani z UM w celu uzzupełnienia wniosku,ponieważ większość wniosków elektronicznych zawiera błędy lub poprostu załączniki są niewidoczne. Proponuje podejść osobiście w poniedziałek lub czwartek między 8 a 15:30. Udziela informacji o statucie wniosku :) miłe i sympatyczne Panie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam 42 lata więc co mam wiedzieć to wiem....
popieram tę opinię 36 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ktos wie kiedy teraz w Gdańsku będą przelewy?

Więcej oleju w głowie ale praw makroekonomii to niestety nie zna.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 36

Z mężęm składaliśmy wniosek 4.04.16 przez bank millennium, i dalej cisza, z jakieś 2 tygodnie temu ślubny był w urzędzie i pytał się czy wniosek doszedł. Powiedzieli, że doszedł ale czeka na decyzję i od tamtej pory cisza. Oczywiście urząd w Gdyni i wniosek na drugie dziecko.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

jakie kwiaty na balkon/ganek? (7 odpowiedzi)

Mam ogromny problem z dopasowaniem kwiatow w donice na balkon i ganek domu, poniewaz oba sa od...