W Gdyni jeszcze gorzej....u was można zadzwonić i się coś dowiedzieć,no i wypłacają co drugi dzień więc większa szansa że jeszcze w maju się załapiecie...u nas teraz chyba dopiero około 10 czerwca...
Proszę mi powiedzieć to o co tu chodzi...skladalam na pierwsze i drugie dziecko 1.04 osobiście. Ani decyzji ani pieniedzy. Nie miałam braków . A niektórzy z Was dostali już dwa przelewy. To Gdańsk
Gdańsk. Hej /Dziewczyny dzisiaj dzwoniłam na infolinię , usiadłam z wrażenia nie przepraszam chyba raczej z wkur... .Wniosek składałam drogą pocztową 08.04 , rejestracja wniosku 11.04 no i nie ma nawet jeszcze decyzji , koleżanka składała dzień przede mną i otrzymała już drugi przelew Nie wiem jakim systemem to idzie ale w loterii to zawsze nie miałam szczęścia . Gratuluję wszystkim którzy otrzymali 500+ wydajcie te pieniązki z głową dziewczęta :)
U tych co pieniądze już dostali to teraz kolejne wypłaty będą w Gdyni ok. 10-15 jak rodzinne tak ? czy 25 każdego miesiąca ? Co macie napisane na ten temat w decyzjach ?