Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wypłaty 500+ cz.2

Dowiedziałam się przed chwilą że mój wniosek czeka na podpis ,ale nie wiedzą jak długo to potrwa😭 cholera mnie weźmie jeszcze trochę .Było trzeba powiedzieć że w lipcu dostaniemy i człowiek by się nie denerwował i teraz tak zrobię czekan do lipca😠.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Gdynia strasznie długo tak ciężko podpisać decyzję śmieszne
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tego nikt nie wie... Ja składałam wniosek osobiście 1/04/16 decyzja wydana 15/04 /16 i od tego dnia oczekuje na podpis. Do dziś decyzji brak przelewu również nie ma ani za kwiecień ani za maj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zarejestrowany w systemie i rozpatrywany tyle się dowiedziałam i teraz pytanie tzn ile to jeszcze może potrwać miał ktoś taką odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć dziewczyny , wniosek wysłałam pocztą polską 8.04 w Gdańsku na pierwsze dziecko i cisza, brak decyzji i brak przelewu.Tak jak już ktoś wspomniał to loteria kto dostanie przelew, osoby które składały po mnie co niektóre otrzymały już przelewy ja cierpliwie czekam ale nie powiem że jestem poirytowana sytuacją.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak oni to rozpatruja że z pierwszej połowy kwietnia nie ma jeszcze decyzji ani kasy a z drugiej połowy kwietnia już niektórzy dostali
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nadal czekam.Wniosek zlozony 4.04.osobiscie na 10 lutego w Gdyni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzwoniłam wczoraj na infolinię, wniosek złożony 03/04 przez Mbank, decyzja już podpisana, czekam na przelew. Przelew za 04 prawdopodobnie dostanę razem z majowym między 25/05 a 30/05.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdynia wniosek 25 kwietnia jeszcze nie rozpatrzony

Gdynia. 01.04 przez ZUS. Cisza ;)

Gdynia, wniosek zlozony 1.04 przez PUE ZUS.
Pierwszy przelew mialam 25.04, drugi 10.05.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Im później ktoś złożył wniosek, tym szybciej będzie rozpatrzony... zgodnie z regułą "szczyt stosu dokumentów"... A my z początku kwietnia poczekamy do lipca...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co tam wogule się dzieje czy oni mają jakiś system rozpatrywania tych wniosków to śmieszne że ludzie początku miesiąca nie mają A połowy już dostali za drugi miesiąc. Może trzeba wystosować pismo do Pana prezydenta bo taki był dumny że Gdansk tak świetnie sobie radzi nie widać jeden wielki chaos
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12

wniosek 02.04. przez strone ZUSu , 10.05 przelew. decyjza przyszla tydzien pozniej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdynia : składałam 1 kwietnia przez stronę banku. Ani decyzji ani pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja skladalam 06.04w Gdańsku osobiście i też cisza,jedno czego się dowiedziałam że mój wniosek jest ok.i czeka na podpis i że kasa powinna być do końca m-ca

Mam to samo co wyżej ../
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja napiszę gdyb dostała ale szczerze wątpię i myślę że będę długo czekać więc się nie nastawiam :)

Dziewczyny dajcie znać jak dostaniecie

Dokładnie , niektórzy składali w maju i w maju juz dostali. Moja siostra składała po 20.04 i dostała juz2 przelew także loteria

Inne tematy z forum

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (44 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...