Wypłaty 500+ cz.2

Tamten watek mocno się rozwinął, także zapraszam tutaj- kontynuacja:))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wypłaty 500+ cz.2

Czy ktoś dostał pieniążki a składał w maju?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Macie jakieś info kiedy jeszcze w czerwcu gdynia będzie płacić?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no dobrze chcą wypłacić składającym w czerwcu a co z kwietniem i majem?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jesli chodzi o Gdańsk, to koleżanka mówi,że oni do końca miesiąca chcą wypłacić wszystkim składającym w czerwcu, u których nie było nic do poprawy, ale czy się uda?? Twierdzi,że niestety bardzo długo czekają na podpisanie decyzji i to jest problem.

Ja mam jeszcze nadzieję, że mój mbank nie zaksięgował ;) Przydałoby się dla chłopaków na wakacje. Ale to jest niestety loteria.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pracująca dziękuję za informacje :)

Ja się chyba nie doczekam :) ....składałam w pierwszym tygodniu KWIETNIA w Gdańsku.pewnie będzie w ostatnim dniu przed ostatecznym terminem.

Żadnej informacji sms nie otrzymałam , sprawdzałam co jakiś czas stan konta przeważnie co 2 dzień tak jak wychodziły przelewy z MOPRU czyli poniedziałki , środy i piątki internetowo nie sprawdzisz stanu konta , więc tylko bankomat pozostaję

pracująca, jak dostajesz na karte mopr to przychodzi ci jakis sms informujacy ze pieniadze wplyneły?

Ja 12 kwietnia skladałam,a decyzja podobno zapadła dopiero 13 czerwca...tak w UM mi powiedziano jak w czwartek byłam się dowiedzieć

Zapomniałam dodać wypłata na kartę MOPR :)

hej dziewczyny
Wniosek tak jak już wcześniej pisałam złożony 08.04 pocztą , zarejestrowany 11.04 , braki uzupełnione 14.06 ,pisane meile odnośnie stanu /odp... formułki dzisiaj tj 17.06 przelew za kwiecień i maj na pierwsze i jedyne dziecko/Gdańsk

Dostałam informacje mailem z um Gdynia ze jednak lista na której byłam dzisiaj będzie wypłacona. Faktycznie pieniądze wplynely. Dodam że telefonicznie nic nie chcieli mi powiedzieć, ale mailowo udzieli informacji i to dość szybko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wniosek złożony 19.04 na dwójkę dzieci dziś wpłynęły pieniądze za kwiecień, maj i pół czerwca dziwne ? Gdynia

Dzisiaj przelew z wyrównaniem za 3 miesiące. Gdynia wniosek 02.04 składany

No to znowu nie dostałam. Zaczyna to być śmieszne. Wniosek składany 01.04, 14.06 kontakt ze strony urzędu, doniosłam akty stanu cywilnego, bo Pani powiedziała, że jak oni występują, to długo trwa, mimo że mają obowiązek je sami pozyskiwać. Pani w urzędzie powiedziała, że jeszcze tego samego dnia wyda decyzję. Chyba się jednak nie wyrabiają, bo wniosek sam w sobie jest prawidłowy, to że chcieli akty, to żeby przyspieszyć. A termin na wypłatę mija za dwa tygodnie. Także na ostatnią chwilę.

Syla a kiedy skladalas wniosek ? Ja 25 kwietnia i dalej cisza nawet wniosek nie sprawdzony

ewa, bo nie trzeba pitu, oni mogą sami sprawdzać w skarbówce, tylko w przypadku jak nastapiła jakaś zmiana np. kwoty czy zakładu pracy to każą przynosić

Dziś wpłynęły mi pieniądze za kwiecień maj i czerwiec.Gdynia
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj otrzymałam na email informację, że mam dostarczyć Pit 11 za 2014, Pani z Piastowskiej powinna od razu je przyjąć a nie wmawiać że nie trzeba, jakiś koszmar

Inne tematy z forum

Drinki (41 odpowiedzi)

Dziewczyny robię w piątek imprezkę i znacie fajne przepisy na drinki? Wiem że jest masa stron...

pomóżcie-pomysł na własny biznes (108 odpowiedzi)

podpowiedzcie,co mogłoby wypalić w małym mieście,myślę,by wreszcie wziąć sprawy w swoje...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (137 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....