Re: Wypłaty 500+ część 3.
Dziewczyny, prze 3 tygodnie nie mogłam sie do nich dodzwonic, póxniej znalazłam numer, pod którym mi powiedzieli, że wniosek czeka na weryfikację, na maila ze 3 razy tak samo jak Wam mi odpisywali, to w końxcu mailowo sie spytałam, czy w takim razie jest kompletny i jak to jest, ze wnioski z maja sa porozpatrywane, a mój z 18 kwietnia czeka i ani postepu. Odpisał mi wtedy Pan, że w systemie nic sie nie zmieniło, ale po wiecej informacji powinnam kontaktowac sie z placówka na Powstańców Warszawskich w Gdańsku. to było w ten poniedziałek, na Powstańców - telefon nie odbierany, więc z samego rana we wtorek pojechałam osobiście - Pani powiedziała, ze jest już projekto decyzji i czeka na podpis - czyzby to wszystko przyspieszyło? nie wiem, moze, we wtorek po południu dostałam maila juz z Powstańców, że decyzja podpisana i świadczenie bedzie w ciągu tygodnia, dizisaj czwartek i mamy przelew. moze faktycznie warto ich "napastować" mailowo, skoro telefonicznie nic to nie mzienia. Nie wiem, czy to kwestia przypadku, że tak sie ruszyło w moim przypadku od poniedziałku, czy to dlatego, że jak słyszałam i czytałam, ministerstwo przycisnęło wojewodów.
Zyczę Wam, aby i Wam juz teraz sprawnie poszło.
0
1